Κύπελλο Ελλάδας

Δώνης: «Έχω ζητήσει τρεις παίκτες»

Ο Γιώργος Δώνης έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς έχει ζητήσει παίκτες σε τρεις θέσεις. Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει η ομάδα του να κινηθεί επιπόλαια. «Τα συμπεράσματα είναι θετικά», ανέφερε σχετικά με τη νίκη… πρόκριση του ΠΑΟΚ με σκορ 3-1 κόντρα στον Αιγινιακό. Τι είπε για τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει ο «Δικέφαλος του βορρά» τη φετινή περίοδο και κατά πόσο μπορεί να λυθεί το πρόβλημα.

Ο Γιώργος Δώνης έχει κάνει τις εισηγήσεις του στη διοίκηση του ΠΑΟΚ ενόψει χειμερινής μεταγραφικής περιόδου, καθώς έχει ζητήσει παίκτες σε τρεις θέσεις.

Ωστόσο ξεκαθάρισε ότι δεν πρέπει η ομάδα του να κινηθεί επιπόλαια. «Τα συμπεράσματα είναι θετικά», ανέφερε σχετικά με τη νίκη… πρόκριση του ΠΑΟΚ με σκορ 3-1 κόντρα στον Αιγινιακό.

Τι είπε για τους πολλούς τραυματισμούς που αντιμετωπίζει ο «Δικέφαλος του βορρά» τη φετινή περίοδο και κατά πόσο μπορεί να λυθεί το πρόβλημα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Γιώργος Δώνης στη συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα με τον Αιγινιακό: «Όλο αυτό το διάστημα περιμένουμε κάποιους ποδοσφαιριστές να επιστρέψουν και να βρουν ρυθμό, ενά παράλληλα κοιτάμε το μεταγραφικό σχεδιασμό. Προσπαθούμε ώστε να αφομοιώσει η ομάδα το 4-3-3 και να το εφαρμόσουμε σε κάποια παιχνίδια. Σημερα η ομάδα συμπεριφέρθηκε καλά, τα συμπεράσματα είναι θετικά, καθώς θέλαμε να τελειώνουμε με την πρόκριση στο Κύπελλο. Συγχαρητήρια στον Αιγινιακό για την πολύ καλή προσπάθεια, ήταν δύσκολο να κοντράρει τη δική μας ομάδα, με τα προβλήματα που υπάρχουν στο ελληνικό ποδόσφαιρο».

Για τον επόμενο αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα: «Είναι ένα διαφορετικό παιχνίδι και μου φέρνει στο νου το εκτός έδρας παιχνίδι με την Ξάνθη, αναφορικά με το συντελεστή δυσκολίας, το οποίο είχαμε κερδίσει τελικά με 0-3. Ο ΠΑΣ είναι πολύ καλή ομάδα, για μένα είναι η ευχάριστη έκπληξη πρωταθλήματος, και γι΄αυτό πρέπει να είμαστε πολύ δυνατοί και συγκεντρωμένοι για τους τρεις βαθμούς».

Για τις αιτίες των τραυματισμών: «Όταν υπάρχουν μυικοι τραυματισμοί, πρέπει να μελετήσουμε τρία στοιχεία. Το πρώτο είναι η προπόνηση, το δεύτερο η αποκατάσταση και η δουλειά του ιατρικού τιμ και το τρίτο οι γηπεδικές συνθήκες. Δεν έχουμε βρει ποια είναι η συγκεκριμένη αιτία. Αυτή η προπόνηση εφαρμόζεται δέκα χρόνια σε 300 ποδοσφαιριστές και κατά μέσο όρο υπήρξαν 2 θλάσεις ανά έτος. Το ιατρικό επιτελείο κάνει πολύ καλή δουλειά και το έχω διαπιστώσει. Δια της ατόπου απαγωγής, επειδή οι τραυματισμοί είναι στις ίδιες μυικές ομάδες, δηλαδή στη γάμπα και επειδή οι ποδοσφαιριστές μας αναφέρουν ότι πιστεύουν ότι προέρχονται από το γήπεδο, χωρίς να είμαστε ακόμη απόλυτα σίγουροι νομίζουμε ότι σ΄αυτό το γεγονός οφείλονται οι τραυματισμού. Δεν κάνουμε προπονήσεις στο μεγάλο γήπεδο της Μεσημβρίας, έχουμε μετακομίσει σε δύο πιο μικρά. Ψάχνουμε και για άλλο χώρο στη Θεσσαλονίκη, αλλά είναι δύσκολο να βρεθεί. Θα βάλω 2 προπονήσεις στην Τούμπα και θα χρησιμοπούμε το μισό από το μεγάλο γήπεδο της Μεσήμβριας, για να δούμε αν θα βελτιωθεί η κατάσταση».

Για τα μεταγραφικά:: «Υπάρχει σχεδιασμός για τον Ιανουάριο και σχεδιασμός για το καλοκαίρι. Θέλουμε έμπειρους παίκτες με προσωπικότητα που θα μπορούν να βοηθήσουν άμεσα την ομάδα. Τέτοιος ποδοσφαιριστής είναι ο Κατσουράνης και ήταν σημαντική επιτυχία για την ομάδα η μεταγραφή του. Θα δούμε στα εργομετρικά σε τι κατάσταση βρίσκεται. Είναι πολυτέλεια ότι μπορεί να χρησιμοποιηθεί σε πολλές θέσεις. Δεν θέλουμε να κάνουμε επιπόλαιες κινήσεις. Θέλουμε παίκτες που να μείνουν στον ΠΑΟΚ και μετά από δύο χρόνια. Ειδάλλως θα δούμε παίκτες με μικρότερο ρίσκο, που θα μπορούσαν να έρθουν δανεικοί ως το καλοκαίρι και τότε να αποφασίσουμε. Έχω ζητήσει παίκτες σε τρεις θέσεις».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x