Αρνήθηκε να απαντήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο αίτημα που υπέβαλε η Ζάμαλεκ για την απόκτηση του Σικαμπάλα με τη μορφή δανεισμού προτού ενημερωθεί επίσημα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου για το πότε υπολογίζεται πως ξεκίνησε και πότε ολοκληρώνεται η στρατιωτική θητεία του ποδοσφαιριστή. Ταχύρυθμη η προετοιμασία εν όψει Άρη μετά τη μετάθεση του ντέρμπι για το Σάββατο. Φιλικό με τη δεύτερη ομάδα θα δώσουν σήμερα οι παίκτες του Δικεφάλου, ευκαιρία για συμπεράσματα από τον Βούκοτιτς, που την Πέμπτη θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου. Στην τελική ευθεία για την εκδήλωση των 80 χρόνων του συλλόγου που θα γίνει την Παρασκευή

Δεν απαντά για Σικαμπάλα

Αρνήθηκε να απαντήσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο αίτημα που υπέβαλε η Ζάμαλεκ για την απόκτηση του Σικαμπάλα με τη μορφή δανεισμού προτού ενημερωθεί επίσημα από την ποδοσφαιρική ομοσπονδία της Αιγύπτου για το πότε υπολογίζεται πως ξεκίνησε και πότε ολοκληρώνεται η στρατιωτική θητεία του ποδοσφαιριστή. Η σχετική επιστολή που έστειλε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στον σύλλογο της Αιγύπτου και την οποία υπογράφει ο Γιάννης Γούμενος αναφέρει:

«Μέχρι να λάβουμε μια τελική απάντηση από την Αιγυπτιακή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία, αναφορικά με τη διάρκεια της στρατιωτικής θητείας του ποδοσφαιριστή μας Mahmoud Abdel Razek Fadlalla (πότε ακριβώς ξεκίνησε αυτή και πότε θα τελειώσει), σας ενημερώνουμε ότι δεν είμαστε σε θέση να απαντήσουμε στις επιστολές σας».

Η Ζάμαλεκ φέρεται να ζητά τον δανεισμό του παίκτη για έναν χρόνο προσφέροντας στον ΠΑΟΚ το ποσό των 100.000 ευρώ. Υπενθυμίζεται πως με επιστολή της στον ΠΑΟΚ στις 4/10/2006 η αιγυπτιακή ομοσπονδία ενημέρωνε πως η στρατιωτική θητεία του Σικαμπάλα είναι διετής, ωστόσο δεν διευκρίνιζε πότε ξεκίνησε και πότε ολοκληρώνεται.

Και τώρα τρέχουμε

Η απόφαση να οριστεί το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» για το προσεχές Σάββατο μείωσε ακόμη περισσότερο το χρόνο που έχει στη διάθεσή του για να δουλέψει με τους παίκτες του ο Μότσα Βούκοτιτς. Μελίσσης και Βαγγελής λείπουν με την Ενόπλων και θα αργήσουν να επιστρέψουν (πιθανότατα θα έρθουν στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο), ενώ Ηλιάδης και Μπαλάφας χάνουν κάποιες προπονήσεις λόγω Ελπίδων, αλλά θα τεθούν στη διάθεση του προπονητή τους. Ο Χαραλαμπίδης ταλαιπωρείται από τενοντίτιδα και την Τρίτη έκανε ατομικό πρόγραμμα, όμως δεν τίθεται θέμα μη συμμετοχής του στον αγώνα. Εκτός μάχης έχουν τεθεί οι Ρεμπόσιο και Στογιάκοβιτς. Ο Μότσα Βούκοτιτς θα έχει την ευκαιρία να δει την ομάδα του αγωνιζόμενη ζωντανά για πρώτη φορά στο φιλικό που θα γίνει την Τετάρτη με τη δεύτερη ομάδα.

Αποκαλυπτήρια Βούκοτιτς

Συνέντευξη Τύπου θα παραχωρήσει την Πέμπτη στις 12:00 ο Μότσα Βούκοτιτς. Ο Σέρβος τεχνικός ουσιαστικά θα παρουσιαστεί στους εκπροσώπους του Τύπου, ενώ θα μιλήσει εκτός των άλλων και για το ντέρμπι του προσεχούς Σαββάτου απέναντι στον Άρη.

Ορφανός: «Στην τελική ευθεία για τη γιορτή»

Την προσεχή Παρασκευή η οικογένεια του ΠΑΟΚ θα έχει την ευκαιρία να ξεχάσει για λίγες ώρες τα δεκάδες προβλήματα που ταλανίζουν το σύλλογο στη γιορτή για τη συμπλήρωση των 80 χρόνων από την ίδρυση του συλλόγου. Ο σύλλογος βετεράνων ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ παραχώρησε συνέντευξη Τύπου με αφορμή τις εκδηλώσεις, στις οποίες θα δώσει το «παρών» και ο οικουμενικός Πατριάρχης Βαρθολομαίος. «Μπαίνουμε στην τελική ευθεία. Μία και σήμερα έχει απομείνει. Την Πέμπτη έρχεται ο Πατριάρχης, ενώ θα πρέπει να επισημάνουμε ότι η εκδήλωση θα μεταδοθεί δορυφορικά σε όλο τον κόσμο (ζωντανά μέσω του ΕΡΤ Sat και μαγνητοσκοπημένα από την ΕΤ3)», δήλωσε ο Κώστας Ορφανός, ενώ ο Κούλης Αποστολίδης συμπλήρωσε: «Η οικογένεια του ΠΑΟΚ είναι δυνατή, αν και δοκιμάζεται τελευταία. Το μόνο που κάνουμε είναι να διοργανώσουμε μια επετειακή εκδήλωση. Είναι δικό μας δικαίωμα για το πώς και για το πότε θα προβάλλουμε την εκδήλωση και πως θα την υλοποιήσουμε. Ο Πρωθυπουργός και ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα αποστείλουν χαιρετισμούς». Τέλος, ο Γιώργος Κούδας σημείωσε: «Υπήρξαν εμπόδια. Έγινε όμως μία μεγάλη προσπάθεια. Θέλω να πιστεύω ότι δεν θα υπάρξουν παραλείψεις και μεμψιμοιρίες».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube