Stoiximan Super League

Θετικός ο Φωτίου για Κλωναρίδη

Αισιοδοξία επικρατεί στην ΑΕΚ πως θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν τον δανεισμό του Βίκτωρα Κλωναρίδη. Ακόμη μία οικονομική βοήθεια από τον Φωτίου περιμένουν στην Ένωση.

Δεν θα περιοριστούν στην ταμιακή διευκόλυνση των ταμείων της ΠΑΕ οι επαφές της ΑΕΚ με τον Άλκη Φωτίου. Η διοίκηση της Ένωσης προσπαθεί να εξασφαλίσει χρήματα από τον ομογενή επιχειρηματία για την απόκτηση του Βίκτωρα Κλωναρίδη.

Μάλιστα, η «Ώρα των σπορ» γράφει ότι οι συζητήσεις των δύο πλευρών βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο και είναι πιθανό να σημειωθούν εξελίξεις σήμερα ή το αργότερο αύριο.

Ίσως να είναι αυτός ο λόγος για τον οποίο παρέτεινε την παραμονή του στην Ελλάδα ο Φωτίου, αφού όλα δείχνουν ότι θα μείνει 1-2 μέρες ακόμα.

Το ρεπορτάζ της εφημερίδας αναφέρει ότι η υπόθεση του Κλωναρίδη είναι μία ακόμη ταμειακή διευκόλυνση του ομογενούς επιχειρηματία, αφού στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο εκτιμούν ότι εάν εξασφαλίσουν ένα ποσό της τάξεως των 60-70.000 ευρώ θα μπορέσουν να αποκτήσουν με τη μορφή δανεισμού τον 19χρονο μεσοεπιθετικό.

Από την πλευρά του, ο Φωτίου παρουσιάζεται θετικός στο ενδεχόμενο να βοηθήσει και απομένει να βρεθεί η «χρυσή τομή» ώστε να διασφαλίσει τα χρήματά του και να επέλθει συμφωνία με την ΑΕΚ να αποκτάει τον μεγάλο μεταγραφικό της στόχο.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x