Stoiximan Super League

Το «ευχαριστώ» της ΑΕΚ

Οι οπαδοί το είπαν απ’ το παιχνίδι με τον Πανιώνιο. Πλέον ήρθε η σειρά και της ομάδας να ευχαριστήσει -μέσω αντιπροσωπείας παικτών- τον πιτσιρικά που επιβεβαίωσε πως «είναι διαφορετικό να είσαι ΑΕΚ».

Η ΑΕΚ διαχρονικά έχει παράδοση σε ιστορίες που δύσκολα γίνονται πιστευτές. Κι αυτός είναι ένας απ’ τους λόγους που οι οπαδοί της επιμένουν για τη διαφορετικότητά της.

Αυτή που αποκαλύφθηκε μεσοβδόμαδα όμως -με τον πατέρα που διέθεσε μέρος της αποζημίωσης για ατύχημα που συνέβη στο παιδί του (30.000 ευρώ) προκειμένου να βοηθήσει τον σύλλογο στις μεταγραφές- παραήταν… απίστευτη ακόμα και για ΑΕΚ.

Και το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει εκείνη για ν' ανταποδώσει στον μικρό ήρωα (μετά τους οπαδούς που αναφέρθηκαν ήδη σ' εκείνον με το πανό που κρέμασαν την Κυριακή) ήταν να τον ευχαριστήσει από κοντά.

Το μοναδικό αίτημα λοιπόν που εξέφρασε ο πατέρας του -να τον επισκεφθούν κάποιοι παίκτες- ακόμα κι αν δεν είχε διατυπωθεί, θα γινόταν πραγματικότητα.

Έτσι, την Τετάρτη τέσσερις «κιτρινόμαυροι» (αν και πολλοί περισσότεροι εξέφρασαν την επιθυμία) θα βρεθούν δίπλα στον πιτσιρικά. Και μάλιστα όχι… οποιοιδήποτε τέσσερις, αλλά κάποιοι που επιλέχθηκαν για συγκεκριμένους λόγους.

Μαζί με τον Ηλία Μπρουσιανό, λοιπόν, στο πλευρό του μικρού θα βρεθούν αύριο ως αρχηγοί οι Δημήτρης Κωνσταντόπουλος και Αντώνης Πετρόπουλος. Όσο δεν θα μπορούσε να λείπει, δε, ο ποδοσφαιριστής για την απόκτηση του οποίου διατέθηκαν τα χρήματα (Δημήτρης Ανάκογλου), δεν θα μπορούσε να λείπει κι εκείνος που έχει ταυτιστεί περισσότερο με τον κόσμο (συμπεριλαμβανομένου και του πιτσιρικά) και δεν είναι άλλος από τον Μιχάλη Παυλή.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x