Θέση για τις τελευταίες εξελίξεις στην ΑΕΚ πήρε ο Θωμάς Μαύρος.

Ο πρώην πρόεδρος της Ένωσης τόνισε ότι η ευθύνη για την κατάσταση του συλλόγου βαραίνει τους μετόχους της «κίτρινης» ΠΑΕ, οι οποίοι πρέπει επιτέλους να δώσουν κάποια λύση.

«Όλοι μαζί να βάλουν 10 εκατ. ευρώ, αλλιώς θα θεωρούνται υπεύθυνοι για τη διάλυση της ΑΕΚ», τόνισε ο παλαίμαχος επιθετικός της ομάδας.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Θωμάς Μαύρος στην «Ώρα των σπορ»

«Εμένα, η άποψή μου είναι ότι τη λύση πρέπει να τη δώσουν οι μέτοχοι του 2004. Να βάλουν όλοι μαζί 10 εκατ. ευρώ αλλιώς να ξέρουν ότι θα είναι υπόλογοι στις συνειδήσεις του κόσμου και θα θεωρούνται υπεύθυνοι για τη διάλυση της ΑΕΚ.

Αυτό ήθελα να κάνω όταν είδα ότι οι φίλαθλοί μας, στήριξαν μεν την προσπάθεια που ξεκίνησα με τα διαρκείας αλλά δεν μπορούσαν να συνδράμουν και οικονομικά. Με πρόλαβε, όμως, ο κύριος Βιντιάδης που εμφανίστηκε ξαφνικά.

Το μαγαζί είναι ακόμα των μετόχων Την ευθύνη την έχουν οι μέτοχοι. Να την αναλάβουν επιτέλους. Δεν βλέπουν ότι εδώ και τρία χρόνια δεν μπορεί να δοθεί λύση, όποιες και αν αναλαμβάνει πρωτοβουλίες; Δεν νομίζω ότι μπορεί να υπάρξει άλλη λύση. Ο κόσμος δεν αντέχει άλλο
».

TAGS: A.E.K.