Stoiximan Super League

«Πλέον για την ΑΕΚ και εμάς»

Οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Βιντιάδη ξενέρωσαν περισσότερο τους παίκτες της ΑΕΚ, οι οποίοι δεν περιμένουν πλέον πολλά και δηλώνουν ότι θα παίζουν για την ομάδα και τους εαυτούς τους.

Τη διάθεση των ποδοσφαιριστών της ΑΕΚ χάλασαν οι τελευταίες εξελίξεις στην υπόθεση του Δημήτρη Βιντιάδη.

Οι ελπίδες των «κιτρινόμαυρων» είχαν αρχίσει να φθίνουν από τον Οκτώβριο, όταν είχαν παρατηρηθεί οι πρώτες καθυστερήσεις στο θέμα του υποψήφιου επενδυτή.

Οι παίκτες του Έβαλντ Λίνεν διατηρούν ακόμα το αίσθημα αβεβαιότητας για το δικό τους μέλλον αλλά και της ομάδας.

«Καλά, σε μια υπόθεση που κρατάει από τον Αύγουστο, τώρα διαπίστωσαν ότι οι δόσεις προς το Δημόσιο αποτελούν το μεγάλο εμπόδιο;

Το γνώριζαν, αλλά γιατί τόσο καιρό δεν έκαναν προσπάθεια να βρουν μια λύση σε αυτό και να μιλήσουν με τους αρμόδιους και το θυμήθηκαν τώρα, κερδίζοντας πάλι χρόνο;
», ήταν μια από τις ατάκες που ειπώθηκαν στα αποδυτήρια και δείχνει τον τρόπο με τον οποίο οι παίκτες αντιμετωπίζουν πλέον την υπόθεση Βιντιάδη.

Το πρόβλημα των ποδοσφαιριστών είναι ότι η διοίκηση τους μεταφέρει ότι θα σημειωθεί αίσιο τέλος στο συγκεκριμένο ζήτημα, όμως δεν έχει αλλάξει ουσιαστικά κάτι από την εμφάνιση του Χιώτης εφοπλιστή.

Παρά τις δυσάρεστες εξελίξεις, οι παίκτες σε καμία περίπτωση δεν έχουν τη διάθεση να παρατήσουν τα πράγματα σε αγωνιστικό επίπεδο και φροντίζουν να το αποδεικνύουν κάθε εβδομάδα στο γήπεδο. Οπως λένε χαρακτηριστικά, «από εδώ και πέρα θα παίζουμε για την ομάδα και την πάρτη μας».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x