Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Κέρκυρα -αναγκαστικά λόγω και των απουσιών των διεθνών- θα μπει από την Πέμπτη σε εντονότερους ρυθμούς.

Έτσι, ο Έβαλντ Λίνεν (έχοντας διαπιστώσει και τα έντονα σημάδια κόπωσης μετά το ματς με τον Πανιώνιο) αποφάσισε να αποφορτίσει κάποιους από τους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί από συνεχόμενα παιχνίδια.

Γι’ αυτό τον λόγο, λοιπόν, οι Μητρόπουλος, Κουτρουμπής και Πετρόπουλος (που ούτως ή άλλως είναι τιμωρημένος για παιχνίδι της Κυριακής) δεν προπονήθηκαν κανονικά σήμερα, αλλά ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» (εκτός των διεθνών Βλάχου, Κατίδη, Μπουγαΐδη και Φούντα και του Αναστασόπουλου που έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό) γυμνάστηκαν κανονικά.

Μαζί με τους Γκερέιρο, Ρίκκα και Αρκούδα λοιπόν (που έβγαλαν κανονικά και το σημερινό πρόγραμμα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι διαθέσιμοι) ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προπόνηση της Πέμπτης (11:00) όταν ο Έβαλντ Λίνεν θα μπορεί ν’ αρχίσει χωρίς απουσίες πλέον τα σχέδια του για το ματς με την Κέρκυρα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

TAGS: A.E.K.