Stoiximan Super League

Πήραν ανάσες στην ΑΕΚ

Οικονομικώς τις περιμένουν ακόμα. Στο γήπεδο ωστόσο οι παίκτες της ΑΕΚ -και πιο συγκεκριμένα εκείνοι που είναι πιο καταπονημένοι από συνεχή παιχνίδια- πήραν ανάσες.

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για το παιχνίδι με την Κέρκυρα -αναγκαστικά λόγω και των απουσιών των διεθνών- θα μπει από την Πέμπτη σε εντονότερους ρυθμούς.

Έτσι, ο Έβαλντ Λίνεν (έχοντας διαπιστώσει και τα έντονα σημάδια κόπωσης μετά το ματς με τον Πανιώνιο) αποφάσισε να αποφορτίσει κάποιους από τους παίκτες που έχουν επιβαρυνθεί από συνεχόμενα παιχνίδια.

Γι’ αυτό τον λόγο, λοιπόν, οι Μητρόπουλος, Κουτρουμπής και Πετρόπουλος (που ούτως ή άλλως είναι τιμωρημένος για παιχνίδι της Κυριακής) δεν προπονήθηκαν κανονικά σήμερα, αλλά ακολούθησαν πρόγραμμα αποκατάστασης.

Οι υπόλοιποι «κιτρινόμαυροι» (εκτός των διεθνών Βλάχου, Κατίδη, Μπουγαΐδη και Φούντα και του Αναστασόπουλου που έκανε ξανά θεραπεία και ατομικό) γυμνάστηκαν κανονικά.

Μαζί με τους Γκερέιρο, Ρίκκα και Αρκούδα λοιπόν (που έβγαλαν κανονικά και το σημερινό πρόγραμμα, επιβεβαιώνοντας ότι είναι διαθέσιμοι) ανανέωσαν το ραντεβού τους για την προπόνηση της Πέμπτης (11:00) όταν ο Έβαλντ Λίνεν θα μπορεί ν’ αρχίσει χωρίς απουσίες πλέον τα σχέδια του για το ματς με την Κέρκυρα.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x