Stoiximan Super League

Δώνης: «Να προσαρμοστούν γρήγορα οι νέοι»

Αυτή τη φορά ο Γιώργος Δώνης ήταν λακωνικός στη συνέντευξη Τύπου και εστίασε κυρίως στην προσαρμογή των νέων αποκτημάτων του ΠΑΟΚ.

Αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, ο ΠΑΟΚ πήρε τους τρεις βαθμούς επικρατώντας 3-1 του ΟΦΗ και ο Γιώργος Δώνης ήταν ευχαριστημένος από την αντίδραση των παικτών του.

Ο τεχνικός του «Δικέφαλου του βορρά» υποστήριξε –μεταξύ άλλων- πως όσο πιο γρήγορα προσαρμοστούν οι… νέοι, τόσο το καλύτερο για την ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε στην συνέντευξη Τύπου:

Για τον αγώνα με τον ΟΦΗ: «Είναι σημαντικό που επιστρέψαμε στις νίκες. Πρέπει, όμως, να ενσωμάτωσουμε τα νέα παιδιά στην ομάδα για να έχουμε καλύτερη απόδοση. Εγώ θεωρώ ότι δεν παίζουμε κλασικό 4-4-2, ο Λόρενς δεν παίζει σαν δεύτερος επιθετικός. Εμείς θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε τα διαφορετικά χαρακτηριστικά των νέων παικτών για να γίνουμε καλύτερη ομάδα».

Για τις φωνές προς τους παίκτες του: «Κατ' αρχήν το έχω ξανακάνει, αυτά είναι πράγματα εσωτερικά. Κάποια πράγματα δεν μου άρεσαν και θέλαμε να τα διορθώσουμε ώστε να μπορέσουμε να αντιδράσουμε πάνω στο ματς».

Για την προσαρμογή των νεαρών ποδοσφαιριστών: «Θα κοιτάξω να εκμεταλλεύομαι την κάθε μέρα, τα νέα παιδιά δείχνουν μεγάλη διάθεση κι όσο πιο γρήγορα προσαρμοστούν τόσο καλύτερα, ώστε να γίνουν ενεργά μέλη τη ομάδας και να διεκδικούν θέση στην ενδεκάδα».

Για το αμυντικό πρόβλημα: «Το σημερινό ήταν ένα ειδικό παιχνίδι με τα προβλήματα που είχαμε. Και ο Φωτάκης έλειπε και ο Κατσουράνης αρρώστησε κι έγιναν σημαντικές αλλαγές. Σε αυτό το κομμάτι παίζει ρόλο πόσο πολύ πιέζουμε τον αντίπαλο όταν έχει την μπάλα στα πόδια και μετά η ταχύτητα και τα χαρακτηριστικά των παικτών».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x