Stoiximan Super League

ΑΕΚ… κατακίτρινη!

Δεν της φτάνουν οι τραυματισμοί, η ΑΕΚ ταλαιπωρείται και από… κίτρινο πυρετό. Η ετυμηγορία των διαιτητών ότι η «Ένωση» είναι η τρίτη πιο «βρώμικη» ομάδα έχει φέρει επτά παίκτες της στο όριο καρτών.

Με την ήττα στα Χανιά η ΑΕΚ έχασε έδαφος στην κανονική βαθμολογία. Με τις τέσσερις κίτρινες που εισέπραξε (και) εκεί όμως, εξακολουθεί να κάνει… πρωταθλητισμό στις κάρτες.

Το γεγονός λοιπόν ότι η «Ένωση» είναι τρίτη στη σχετική κατηγορία (με 79 κίτρινες είναι πίσω μονάχα από τον Άρη που έχει 90 και την Ξάνθη που έχει 80) έχει επιπτώσεις που ήδη φαίνονται και κάποιες που είναι… στο τσακ να φανούν.

Έτσι, η ΑΕΚ δεν μπορεί ήδη να υπολογίζει -λόγω καρτών- στα ντέρμπι με Παναθηναϊκό και Ολυμπιακό τους Φούντα και Μητρόπουλο αντίστοιχα. Και το κυριότερο έχει επτά παίκτες στο όριο:

Τους Κουτρουμπή, Φέτση, Κορδέρο, Φούντα -που έχουν από έξι κίτρινες και στην επόμενη που θα δεχθούν θα χάσουν δυο από τα τέσσερα προσεχή ματς. Και τους Γκερέιρο, Φουρτάδο και Αρκούδα -που έχουν από τρεις και με μια ακόμα θα λείψουν σε ένα από τα παιχνίδια που θα ακολουθήσουν.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x