Stoiximan Super League

Αμπντούν: «Να πανηγυρίσουμε με τον κόσμο»

Ως μια καλή ευκαιρία για να πανηγυρίσουν την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος με τον κόσμο του Ολυμπιακού, βλέπει το ντέρμπι με την ΑΕΚ ο Τζαμέλ Αμπντούν.

Κοντά στην μαθηματική κατάκτηση του πρωταθλήματος βρίσκεται ο Ολυμπιακός μετά το "διπλό" (0-4) στην έδρα του ΟΦΗ.

Μιλώντας μετά το παιχνίδι, ο Τζαμέλ Αμπντούν δήλωσε πως περιμένει την θερμή συμπαράσταση του κόσμου στο ντέρμπι με την ΑΕΚ για να πανηγυρίσουν μαζί τον τίτλο, ενώ σημείωσε ότι ο Μίτσελ έχει αρχίσει να περνάει τα στοιχεία που θέλει στην ομάδα.

Αναλυτικά, όσα είπε ο Αλγερινός χαφ:

«Μπορώ να μιλήσω σίγουρα για τον εαυτό μου αλλά σίγουρα και οι υπόλοιποι συμπαίκτες μου θα συμφωνούσαν ότι είναι αλήθεια πως σιγά-σιγά μαθαίνουμε και κάνουμε τα όσα μας ζητάει μέσα στο γήπεδο ο κύριος Μίτσελ. Σίγουρα στην αρχή δεν ήταν εύκολο όμως όσο περνάει ο καιρός βελτιωνόμαστε και γινόμαστε καλύτεροι και είναι μία καλή παρακαταθήκη για τη συνέχεια και το μέλλον.

Πιστεύω πως στο ματς με την ΑΕΚ ο κόσμος θα βρεθεί δίπλα μας και εμείς θα προσπαθήσουμε από την πλευρά μας να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι να τους ανταποδώσουμε το γεγονός ότι θα είναι στο γήπεδο να μας στηρίξουν και όλοι μαζί να δημιουργήσουμε μία καλή ατμόσφαιρα και να πάρουμε τη νίκη και να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί την κατάκτηση του τίτλου.

Πάντα θέλουμε να παίζουμε ωραία και νικάμε και να παίρνουμε τους βαθμούς. Δεν είναι πάντα εύκολο αυτό να γίνεται, υπάρχουν στιγμές που η ομάδα μπορεί να μην αποδίδει καλά το βλέπουμε αυτό ακόμη και σε ομάδες όπως η Μπαρτσελόνα που έχουν κάποιες δύσκολες στιγμές μέσα στη σεζόν. Πιστεύω όμως ότι πάντα το καλό ποδόσφαιρο είναι ο στόχος μας και να παίρνουμε τις νίκες».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x