Stoiximan Super League

Πετράκης: «Ζητάμε συγγνώμη από τον κόσμο μας»

Απογοητευμένος, όπως ήταν φυσικό, εμφανίστηκε στην συνέντευξη Τύπου μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό με σκορ 4-0 ο τεχνικός του ΟΦΗ, Γιάννης Πετράκης.

Συγγνώμη από τον κόσμο του ΟΦΗ για την κακή εικόνα που παρουσίασαν οι παίκτες της ομάδας στο εντός έδρας ματς με τον Ολυμπιακό ζήτησε ο Γιάννης Πετράκης.

Ωστόσο, ο τεχνικός τω Κρητικών παρά την ήττα του ΟΦΗ από τους «ερυθρόλευκους» παρότρυνε τους ποδοσφαιριστές του να αφήσουν πίσω τους την συγκεκριμένη αναμέτρηση και να στρέψουν το βλέμμα τους στο επερχόμενο ματς με τη Βέροια.

Οι πιο σημαντικές δηλώσεις του Γιάννη Πετράκη στην συνέντευξη Τύπου:

«Θέλω να πω ότι δυστυχώς το σημερινό παιχνίδι δεν ξεκίνησε καλά για εμάς. Βρεθήκαμε πίσω στο σκορ και αυτό δημιουργεί τεράστιο μειονέκτημα ειδικά όταν παίζουμε με μια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός. Παρόλα αυτά, μετά το 1-0 και το πρώτο 20λεπτο ισορροπήσαμε, γίναμε ανταγωνιστικοί και δημιουργήσαμε προϋποθέσεις για να σκοράρουμε. Στην ουσία, δεχτήκαμε το δεύτερο γκολ στην πρώτη φάση του Ολυμπιακού. Υπήρξε απογοήτευση και ρισκάραμε για να πετύχουμε κάτι. Αυτό το παιχνίδι για εμάς ήταν δύσκολο έτσι και αλλιώς. Μας στενοχωρεί και μας πεισμώνει το γεγονός ότι δεχτήκαμε τέσσερα γκολ όμως έτσι είναι το ποδόσφαιρο.

Πρέπει να μάθουμε από αυτό και το μυαλό μας είναι στο επόμενο παιχνίδι. Πρέπει να ευχαριστήσω τον κόσμο που ήταν συγκλονιστικός και να του ζητήσουμε συγνώμη. Μέσα από την καθημερινή προσπάθεια να τον δικαιώσουμε για την αγάπη του για την ομάδα. Μην ξεχνάμε ότι έχουμε μια ομάδα με αρκετά νέα παιδιά και δεν είναι εύκολο να διαχειριστούμε το σκορ. Πρέπει να δουλέψουμε προς αυτήν την κατεύθυνση αυτή και είναι αλήθεια ότι απογοητευόμαστε. Το παιχνίδι διαρκεί 90 λεπτά και πρέπει να μας προβληματίσει αυτό το γεγονός. Στο ποδόσφαιρο συμβαίνουν ορισμένα πράγματα που κάποιες φορές δεν έχουν λογική εξήγηση.

Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια δεν έχουμε την τύχη με το μέρος μας. Κόντρα στον ΠΑΟΚ δεχτήκαμε ένα γκολ πάνω στην γραμμή, κόντρα στον Πλατανιά δεχτήκαμε ένα αυτογκολ, απέναντι στον ΠΑΟ δεχτήκαμε γκολ από ένα σουτ με ανάποδα φάλτσα. Η σημερινή ήττα έχει να κάνει με την αξία του αντιπάλου. Στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια δεχτήκαμε πολύ νωρίς με απίθανα γκολ. Έχω μάθει στην ζωή μου να μην ψάχνω δικαιολογίες. Ελπίζουμε και πιστεύουμε ότι αυτό να μας επιστραφεί.

Όταν χάνεις 4-0 προφανώς και δεν μπορείς να πεις πολλά πράγματα. Για εμένα όταν κάνεις μια καλή διαπίστωση για την ήττα, θα βρεις την λύση για να είσαι έτοιμος στην δυσκολία που υπάρχει. Αυτό που πρέπει να κάνουμε και θα κάνουμε είναι να δουλέψουμε σκληρά και το πρωτάθλημα είναι δύσκολο για όλους. Ανεξάρτητα από το αποτέλεσμα η ομάδα είχε καλή ισορροπία στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα. Είναι καλό που κέρδισε η Κέρκυρα τον Πλατανιά. Εγώ δεν έχω μάθει στην ζωή μου να κάνω σχέδια. Θα τα δώσουμε όλα με την Βέροια, θα προσπαθήσουμε να βελτιώσουμε τα λάθη. Η διάταξη είναι κάτι υποκειμενικό και αυτό που έχει σημασία είναι να αναδεικνύουν οι παίκτες τα δικά τους προτερήματα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x