Stoiximan Super League

Επτά ανακοινώσεις η Ξάνθη κατά Αμπάρκιολη!

Ούτε μία, ούτε δύο, αλλά συνολικά επτά ανακοινώσεις έβγαλε η ΠΑΕ Ξάνθη κατά την διάρκεια του αγώνα με τον Λεβαδειακό, εκφράζοντας τα παράπονά της για τον Αμπάρκιολη!

Ναι μεν είχαμε συνηθίσει την ΠΑΕ SKODA Ξάνθη να βγάζει ανακοινώσεις κατά την διάρκεια των αναμετρήσεων, όμως αυτό δεν το είχαμε ξαναδεί!

Ενώ ήταν σε εξέλιξη το πρώτο ημίχρονο κόντρα στον Λεβαδειακό, οι ακρίτες είχαν ήδη… προλάβει να βγάλουν πέντε(!) ανακοινώσεις, εκφράζοντας τα παράπονά τους για τον Αμπάρκιολη και τις αποφάσεις του.

Εν τέλει, η ξανθιώτικη ΠΑΕ εξέδωσε ακόμη δύο στο δεύτερο μέρος, φτάνοντας τον αριθμό επτά, ξεπερνώντας κάθε προσδοκία και... μοιράζοντας συγχαρητήρια στον διαιτητή μετά το τελικό 4-1!

Διαβάστε τις ανακοινώσεις της ΠΑΕ:

1. Αμπάρκιολη, στο 18' ορισμός της κίτρινης κάρτας! Έναν ορισμό που τον έχεις διδαχθεί στα σεμινάρια πολλές φορές. Μπροστά στα μάτια σου, γιατί δεν την έδωσες;

2. Αμπάρκιολη στο 27,5 βγαίνει η SKODA ΞΑΝΘΗ μπροστά και ανακόπτεις την επίθεση με ανύπαρκτο, τελείως ανύπαρκτο φάουλ, υπέρ του Λεβαδειακού.

3. Αμπάρκιολη στο 34’ ο Λισγάρας πάνω στον Σολτάνι, ο ορισμός της ΚΟΚΚΙΝΗΣ ΚΑΡΤΑΣ. Έδειξες ΚΙΤΡΙΝΗ. Το διδάσκουν στα σεμινάριά σας.

4. Αμπάρκιολη στο 37,5 δίνεις κίτρινη κάρτα στον Κομεσίδη ανύπαρκτη.

5. Αμπάρκιολη συγνώμη, αλλά το σκορ είναι 0-2.

6. Αμπάρκιολη είμαστε στο 75:31'' και δεν έχεις κάνει κανένα λάθος υπέρ ή εις βάρος καμιάς από τις δύο ομάδες. Συγχαρητήρια, συνέχισε έτσι.

7. «93:00. Ο αγώνας έληξε. Αμπάρκιολη δεν έκανες κανένα λάθος εις βάρος καμιάς από τις δύο ομάδες. Καληνύχτα».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x