Stoiximan Super League

Αποφασισμένος ο Γκαρσία

Μέχρι την Τρίτη θα έχει λύσει το συμβόλαιό του με τον ΠΑΟΚ ο Πάμπλο Γκαρσία, σύμφωνα με όσα έχει πει στο στενό του περιβάλλον και θα παραχωρήσει συνέντευξη Τύπου για να εξηγήσει την απόφασή του.

Τελεσίδικη μοιάζει η απόφαση του Πάμπλο Γκαρσία να αποχωρήσει άμεσα από τον ΠΑΟΚ. Ο Ουρουγουανός χαφ φέρεται να ενημέρωσε ορισμένους συμπαίκτες του πως αποχωρεί από τον «Δικέφαλο του Βορρά», ενώ παρουσιάζεται αποφασισμένος να λύσει μέχρι την Τρίτη το συμβόλαιό του.

Όλα δείχνουν ότι οι εξελίξεις της προχθεσινής μέρας οδήγησαν την υπόθεση σε αυτή την εξέλιξη.

Σύμφωνα με πληροφορίες της SportDay, λόγω των κρίσιμων αγώνων που ακολουθούν στο πρωτάθλημα και το Κύπελλο Ελλάδας και επειδή θεωρεί αναγκαία την παρουσία του 36χρονου παίκτη ακόμη και στον πάγκο (ή για να παίξει ένα ποιοτικό 30λεπτο αν βοηθήσουν οι συνθήκες του εκάστοτε αγώνα), του ζήτησε να άρει την απόφασή του «βασικός ή εκτός αποστολής».

«Θέλω να είσαι μόνιμα στην αποστολή κι όταν κρίνω ότι μπορείς να βοηθήσεις, θα παίζεις. Η ομάδα σε χρειάζεται ακόμη και στον πάγκο», φέρεται να είπε ο 44χρονος προπονητής, με τον Γκαρσία να απαντάει αρνητικά: «Δεν μπορώ να το κάνω αυτό».

Από την πλευρά του, ο Ουρουγουανός μέσος υποστήριξε ότι την προσεχή Τρίτη θα συναντηθεί με τους παράγοντες της ΠΑΕ στην Τούμπα για να λύσει το συμβόλαιό του και να επιστρέψει στην πατρίδα του, παραθέτοντας και μια αποχαιρετιστήρια συνέντευξη Τύπου που θα αναλύσει όλα τα δεδομένα της δύσκολης υπόθεσής του.

Η αντίδραση του κόσμου

Αυτή τη στιγμή, όπως και στην πρώτη κρίση που είχε εκδηλωθεί με τον Γκαρσία, ο κόσμος «βράζει» και η πλειονότητα των οπαδών τίθεται (χωρίς δεύτερη σκέψη) υπέρ του παίκτη και των θέσεών του.

Από την άλλη, όμως, υπάρχουν και οι οπαδοί της ομάδας που σέβονται τις αποφάσεις του Γιώργου Δώνη για τη διαχείριση των παικτών και του Ιβάν Σαββίδη για την ομάδα γενικότερα.

Δεν αποκλείεται να υπάρξει διχασμός (ειδικά εν όψει του αυριανού αγώνα), ενώ πολύ σημαντικό είναι ότι για πρώτη φορά ο Ιβάν Σαββίδης παίρνει θέση κατά της πλειονότητας του κόσμου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x