Stoiximan Super League

Μανωλάς: «Σημασία έχουν οι τρεις βαθμοί»

Στόχος του Ολυμπιακού είναι να τελειώσει τη σεζόν μετρώντας μόνο νίκες, όπως δήλωσε ο Κώστας Μανωλάς μετά το «διπλό» κόντρα στην Κέρκυρα.

Οι παίκτες του Ολυμπιακού δυσκολεύτηκαν αρκετά από τον κακό αγωνιστικό χώρο στην Κέρκυρα και γι’ αυτό επικράτησαν με το… φτωχό 1-0, σύμφωνα με τον Κώστα Μανωλά, ο οποίος τόνισε πως στόχος των «ερυθρολεύκων» είναι νίκες μέχρι τέλους.

«Δυσκολευτήκαμε να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σίγουρα δεν είχαμε καλή παρουσία στο γήπεδο αλλά ήταν και πολύ κακός ο αγωνιστικός χώρος. Σημασία έχει ότι καταφέραμε να πάρουμε τους τρεις πόντους. Από εδώ και πέρα συνεχίζουμε για να πάρουμε τη νίκη και στα υπόλοιπα ματς», δήλωσε αρχικά ο Κώστας Μανωλάς.

Για τα 605 αγωνιστικά λεπτά που έχει να δεχθεί γκολ ο Ολυμπιακός σε εκτός έδρας ματς: «Εμείς δουλεύουμε καθημερινά στην προπόνηση για να μπορούμε να κρατάμε το μηδέν πίσω. Αυτή είναι η δουλειά της άμυνας και του τερματοφύλακα. Είμαστε ευχαριστημένοι που το καταφέρνουμε και θα προσπαθήσουμε να το κάνουμε συνέχεια αυτό».

Για την επιστροφή Αβραάμ Παπαδόπουλου: «Ο Αβραάμ για εμένα είναι ο καλύτερος Έλληνας αμυντικός αυτή τη στιγμή. Συνεργάζομαι πάρα πολύ καλά μαζί του και ευελπιστώ και στη συνέχεια να έχουμε την ίδια καλή συνεργασία και να αποδίδουμε καλά στην άμυνα για να μην δεχόμαστε γκολ».

Για τα τελευταία τέσσερα ματς: «Σίγουρα είμαστε ο Ολυμπιακός και σε κάθε παιχνίδι κοιτάμε να κερδίσουμε. Αυτό θα προσπαθήσουμε να κάνουμε και πιστεύω ότι θα τα καταφέρουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x