Stoiximan Super League

Αμφίβολος ο Κουμάλο

Θεραπεία ακολούθησε ο Μπονγκανί Κουμάλο στη σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, ενώ στο κανονικό πρόγραμμα συμμετείχε ο Κώστας Κατσουράνης.

Με τον Μπονγκανί Κουμάλο να ακολουθεί πρόγραμμα θεραπείας συνεχίστηκε η προετοιμασία του ΠΑΟΚ για την αναμέτρηση της 27ης αγωνιστικής, στην οποία ο «Δικέφαλος του Βορρά» θα αντιμετωπίσει τον Ολυμπιακό.

Ο 25χρονος αμυντικός δεν πήρε μέρος στο κανονικό πρόγραμμα λόγω των ενοχλήσεων που είχε στον αριστερό λαγονοψοΐτη, με τη συμμέτοχή του στο ντέρμι να κρίνεται αμφίβολη.

Στον αντίποδα δεν υπάρχει ανησυχία για τους Λόρενς και Λάζαρ, οι οποίοι όπως και χτες ακολούθησαν συντηρητικό πρόγραμμα, αφού δεν συμμετείχαν στο τελευταίο μέρος της προπόνησης, ώστε να μην επιβαρυνθούν.

Το πρόβλημα που τον ταλαιπωρούσε φαίνεται πως ξεπέρασε ο Κώστας Κατσουράνης, ο οποίος συμμετείχε στο κανονικό πρόγραμμα προπόνησης. Ατομικό πρόγραμμα έκανε και σήμερα ο Δημήτρης Κωνσταντινίδης.

Οι τρεις Αφρικανοί διεθνείς Ιτάνζ (Καμερούν), Καμαρά (Γουϊνέα) και Ολίσε (Λιβερία) επέστρεψαν στη βάση τους, ενώ ο Σίλντενφελντ που έπαιξε χθες βράδυ με την Κροατία απέναντι στην Ουαλία, επιστρέφει στη βάση του το βράδυ.

Στη σημερινή προπόνηση οι παίκτες του ΠΑΟΚ αφιερώθηκαν σε ασκήσεις κατοχής της μπάλας, ενώ στη συνέχεια επικεντρώθηκαν στην τακτική και ανάπτυξη στο γήπεδο, αφού είχαν χωριστεί σε δύο ομάδες.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x