Stoiximan Super League

«Μηδένα προ του τέλους μακάριζε»

Ικανοποιημένος για τη νίκη 2-0 της Βέροιας επί της Κέρκυρας, αλλά προσγειωμένος ενόψει της συνέχειας, εμφανίστηκε ο τεχνικός της «βασίλισσας του Βορρά», Δημήτρης Καλαϊτζίδης.

Μπορεί η Βέροια να αποσπάστηκε τέσσερις βαθμούς από την επικίνδυνη ζώνη, μετά τη νίκη επί της Κέρκυρας με σκορ 2-0 και να έκανε ένα σημαντικό βήμα για την παραμονή στη Σούπερ Λίγκα, ωστόσο, ο προπονητής της ομάδας, Δημήτρης Καλαϊτζίδης, δεν «πετούσε στα σύννεφα».

«Με τη νίκη αυτή και τα υπόλοιπα αποτελέσματα πολλαπλασιάζονται οι πιθανότητες παραμονής στην κατηγορία. Αυτό εφόσον στους τελευταίους 3 αγώνες συλλέξουμε τους βαθμούς που πρέπει. Έχει διαχρονική αξία η αρχή του μηδένα προ του τέλους μακάριζε. Άρα να περιμένουμε να δούμε τι θα γίνει στο τέλος» ήταν τα λόγια του, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Αναφερόμενος στην παρουσία και τη στήριξη του κόσμου, δήλωσε: «Σε πολλούς αγώνες μας βοηθά ο κόσμος, σήμερα πολύ περισσότερο που ήρθε πιο μαζικά. Η ομάδα είναι αυτή που τον φέρνει ή τον απομακρύνει. Δείχνει να πιστεύει ότι η ομάδα έχει δυναμική και ότι μπορεί να συνεχίσει».

Τάσος Νικολόπουλος

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x