Stoiximan Super League

ΗΡΑΚΛΗΣ – ΛΑΡΙΣΑ 1-0 (Τελικό)

.

Λήξη του αγώνα

84’ Ο Σίσιτς μπήκε από τα δεξιά, έβγαλε στον Αλιούτα ωστόσο αυτός δεν έκανε καλά το κοντρόλ και έχασε τεράστια ευκαιρία να κάνει το 2-0

83’ Αλλαγή για τον Ηρακλή, στην θέση του Ερέρα ο Δέντσας

75’ ΓΚΟΟΟΛ για τον Ηρακλή. Ο Ρίβας έβγαλε την σέντρα από τα αριστερά, βρήκε τον Σίσιτς και αυτός ανενόχλητος στο δεύτερο δοκάρι με καρφωτή κεφαλιά έκανε το 1-0.

73’ Αλλαγή για τον Ηρακλή, στην θέση του Πουρσανίδη ο Ρίβας

73’ Κίτρινη στον Αλιούτα

71' Κίτρινη στον Κατσιαρό

70’ Αλλαγή για την Λάρισα, στην θέση του Μπαχράμη ο Κόζλει

55’ Αλλαγή για τον Ηρακλή, στην θέση του Παπαποστόλου ο Αλιούτα

55’ Αναγκαστική αλλαγή για την Λάρισα, στην θέση του Νταμπίζα ο Βενέτης

50’ Ο Αλεξάνδρου έφυγε στην κόντρα, μπήκε στην περιοχή, έφερε την μπάλα στο δεξί έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε ελάχιστα άουτ

46’ Αλλαγή για την Λάρισα, στην θέση του Καλαντζή ο Αλεξάνδρου

Έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου

Λήξη του πρώτου ημιχρόνου

42’ Ο Ερέρα έκανε την σέντρα από τα δεξιά, ο Σίσιτς πήρε την κεφαλιά από τη μικρή περιοχή αλλά η μπάλα πέρασε άουτ

38’ Ο Αλωνεύτης έβγαλε μια πολύ επικίνδυνη σέντρα από τα αριστερά αλλά ο Παπαζαχαρίας πρόλαβε και έδιωξε την μπάλα προ του Ανσουέ

35’ Κίτρινη κάρτα στον Φέρστερ

25’ Έχει μια ελαφριά υπεροχή ο Ηρακλής, ωστόσο η Λάρισα είναι πολύ επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις

14’ Ο Ιωαννίδης έκανε την μπαλιά στον Ερέρα, ο Αργεντινός κατέβασε αλλά από πλάγια θέση δεν κατάφερε να νικήσει τον Κοτσόλη

5’ Ο Αλωνεύτης εκμεταλλευόμενος την ταχύτητα του έφυγε στην κόντρα, μπήκε στην περιοχή, από διαγώνια θέση έκανε το σουτ ωστόσο η μπάλα σταμάτησε στο δοκάρι

4’ Ο Μαυρογενίδης έστρωσε την μπάλα στον Πουρσανίδη, αυτός έκανε το σουτ ωστόσο ο Κοτσόλης έδιωξε σε κόρνερ

1' Έναρξη του αγώνα

Οι συνθέσεις των ομάδων

Ηρακλής (Γιοβάνοβιτς): Φιλίπκο, Σνάουτσνερ, Ιωαννίδης, Μπιλίσκοφ, Παπαζαχαρίας, Πουρσανίδης, Πρίττας, Μαυρογενίδης, Ερέρα, Παπαποστόλου, Σίσιτς.

Λάρισα(Δώνης): Κοτσόλης, Γκαλίτσιος, Κατσιαρός, Φέρστερ, Νταμπίζας, Μπασιλά, Διγκόζης, Καλαντζής, Μπαχράμης, Ανσουέ, Αλωνεύτης.

Διαιτητής: Παμπορίδης (Κιλκίς)
Βοηθοί: Ζαχαρόπουλος (Δράμας), Τρύφων (Δράμας)

Πριν το ματς

Πανέτοιμοι για τον…τελικό!

Χωρίς κανένα απολύτως πρόβλημα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ηρακλή ενόψει του κυριακάτικου (16:45 SS) αγώνα με την Λάρισα. Ο «Γηραιός» στο συγκεκριμένο παιχνίδι παίζει μια κατηγορία και δεν βολεύεται με τίποτε άλλο πέρα από τους τρεις βαθμούς της νίκης που θα του δώσουν βαθιά βαθμολογική ανάσα.

Πάντως οι «κυανόλευκοι» έχουν καταλάβει καλά πως με βάση και την αρκετά δύσκολη συνέχεια που έχουν δεν έχουν άλλα περιθώρια και είναι αναγκασμένοι να παλεύουν όλα τα παιχνίδια με δεδομένο πως βρίσκονται στην 15η θέση.

Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της προπόνησης του Σαββάτου, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακοίνωσε την αποστολή την οποία απαρτίζουν: Μπαντής, Παπαζαχαρίας, Μαυρογενίδης, Πουρσανίδης, Παπαδόπουλος, Γιάντσης, Ιωαννίδης, Καπετάνος, Διαμαντίδης, Πρίττας, Παπαστεριανός, Παπαποστόλου, Δέντσας, Χλωρός, Σίσιτς, Ρίβας, Φορτούζι, Ερέρα, Φιλίπκο, Αλιούτα, Σνάουτσνερ, Μπιλίσκοφ.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Ηρακλή στην συνέχεια:

Κέρκυρα-Ηρακλής
Αιγάλεω-Ηρακλής
Ηρακλής-Ιωνικός
Ξάνθη-Ηρακλής

Χωρίς Κλέιτον στην Θεσσαλονίκη

Με ανεβασμένο το ηθικό μετά τη νίκη επί του ΠΑΣ Γιάννενα με 2-0 στο πλαίσιο του πρώτου αγώνα του Κυπέλλου Ελλάδας που την φέρνει ακόμα πιο κοντά στον τελικό του θεσμού, θα ταξιδέψει στο «Καυτανζόγλειο» για τον αγώνα με τον Ηρακλή η Λάρισα. Άπαντες στο «στρατόπεδο» της θεσσαλικής ομάδας, έχουν αφήσει πίσω τους την επιτυχία αυτή και είναι συγκεντρωμένοι στον αυριανό (18/3, 16:45) αγώνα με τον «Γηραιό» που μόνο ως εύκολο δεν μπορούν να τον εκλάβουν αφού η ομάδα της Θεσσαλονίκης χρειάζεται τους βαθμούς της νίκης για να διατηρήσει τις όποιες ελπίδες της για παραμονή στην κατηγορία.

Ο τεχνικός της ΑΕΛ, Γιώργος Δώνης, θα στερηθεί των υπηρεσιών του Κλέιτον Σίλβα που εκτίει ποινή λόγω καρτών αφού έχει δεχτεί επτά κίτρινες, των Φωτάκη, Βενετίδη που βρίσκονται στο στάδιο της αποθεραπείας αλλά του Πούτα που έχει τραυματιστεί.

Μετά την σημερινή (17/3) πρωινή προπόνηση στις εγκαταστάσεις των Δένδρων, ο προπονητής της ομάδας κατέληξε στους 18 παίκτες που θα ακολουθήσουν την αποστολή για την συμπρωτεύουσα. Οι εκλεκτοί του Γιώργου Δώνη είναι οι: Κοτσόλης, Κηπουρός, Γκαλίτσιος, Διγκόζης, Κατσιαρός, Αλεξάνδρου, Φέρστερ, Νταμπίζας, Μπασιλά, Γκίγκας, Αλωνεύτης, Ντα Κόστα, Γκούγκα, Κόζλεϊ, Αντσουέ, Καλαντζής, Μπαχράμης και Βενέτης.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x