Stoiximan Super League

A Bola: «Ο ΠΑΟΚ θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς για τον Μίσιτς» (pic)

Ο ΠΑΟΚ θέλει να κρατήσει Μίσιτς, και όπως επιβεβαιώνουν οι Πορτογάλοι, είναι έτοιμος να ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς από τη Σπόρτινγκ, κάνοντας προσπάθεια να μειώσει τη ρήτρα των 2 εκατ. ευρώ.

Την επιθυμία του ΠΑΟΚ να διατηρήσει στο ρόστερ του τον Γιόσιπ Μίσιτς, που αγωνίζεται ως δανεικός από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας, επιβεβαιώνει με σημερινό της δημοσίευμα η A Bola, που αναφέρει ότι ο δικέφαλος του Βορρά θα ενεργοποιήσει την οψιόν αγοράς για τον Κροάτη μέσο, προσπαθώντας, όμως, να μειώσει τη ρήτρα των 2 εκατ. που πρέπει να καταβάλει στους Πορτογάλους.

«Η Σπόρτινγκ αναμένεται να λάβει 2 εκατ. ευρώ από την πώληση του Γιοσίπ Μίσιτς, του 25χρονου μέσου που αγωνίζεται ως δανεικός στον ΠΑΟΚ, στην Ελλάδα», αναφέρει το δημοσίευμα.



«Ο Κροάτης διεθνής έχει γίνει βασικός παίκτης στην ομάδα που προπονεί ο Αμπέλ Φερέιρα και με αυτή την έννοια οι Έλληνες έχουν ήδη δηλώσει ότι θα ασκήσουν την οψιόν αγορά, αλλά όχι χωρίς πρώτα να προσπαθήσουν να μειώσουν την αξία της ρήτρας. Κάτι που η διοίκηση δεν θα δεχτεί, βέβαια, απαιτώντας τα 2 εκατ. ευρώ που τέθηκαν κατά το δανεισμό τον περασμένο Ιανουάριο.

Οι αριθμοί δείχνουν ότι ο Κροάτης έχει γίνει βασικός παίκτης στην ομάδα και η A Bola γνωρίζει ότι η διοίκηση του ΠΑΟΚ έχει ήδη δηλώσει ότι θα ασκήσει την οψιόν, η οποία πρέπει να επισημοποιηθεί μέχρι τις 30 Ιουνίου, αλλά φαίνεται πως θα το κάνει νωρίτερα.

Τον Ιανουάριο του 2018, ο Μισίτς προσχώρησε στη Σπόρτινγκ από τους τότε Κροάτες πρωταθλητές, τη Ριέκα, για 2,75 εκατ. - προσθέτοντας 638 χιλ. σε άλλες χρεώσεις, προμήθειες, φτάνοντας το τελικό κόστος στα 3,388 εκατομμύρια. Τα λιοντάρια αναμένεται να ανακτήσουν τα 2 εκατομ. ευρώ τώρα, λιγότερα από αυτά που κατέβαλαν, αλλά και χωρίς την υποχρέωση να πληρώσουν στη Ριέκα το 20% των κερδών για μελλοντική πώληση»
, καταλήγουν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x