Super League 2

Buzzer-beater νίκης για τον Εργοτέλη!

Έπειτα από ένα γκραν-γκινιολικό φινάλε, ο Εργοτέλης επικράτησε 2-1 της Κέρκυρας με γκολ του Ροβίθη στο 96’.

Πρώτη νίκη με τον πλέον... κουζουλό τρόπο για τον Εργοτέλη!

Οι Κρητικοί επικράτησαν 2-1 της Κέρκυρας χάρη στο γκολ του Ροβίθη στο 96’, αν και είχαν ισοφαριστεί το 88’ με το εκπληκτικό τέρμα του Βουκελάτου.

Όλο το ματς ήταν το δεύτερο ημίχρονο, αφού το πρώτο ήταν ένα 45λεπτο το οποίο έχει ήδη ξεχαστεί.

Στο 64’ ο Κουατένγκ εκμεταλλεύθηκε το λάθος του τερματοφύλακα των φιλοξενούμενων, Παγκράτη και διαμόρφωσε το 1-0, φέρνοντας το ματς στα μέτρα του και στο δικό του ρυθμό για να φτάσει στην πρώτη νίκη.

Ωστόσο, με... ψυχρό τρόπο, η Κέρκυρα κατάφερε να ισοφαρίσει στο 88’ με τον Βουκελάτο να πραγματοποιεί ένα καταπληκτικό τακουνάκι από το ύψος του πέναλτι και να νικάει για τον Κατσιμήτρο για το 1-1.

Το ματς όμως δεν είχε τελειώσει, καθώς στο 96’ ο Ροβίθης με κεφαλιά από το ύψος του πέναλτι νίκησε τον Παγκράτη, γράφοντας το τελικό 2-1.

Οι συνθέσεις:

Εργοτέλης (Γιάννης Ταουσιάνης)
: Κατσιμήτρος, Προβυδάκης, Μπούσης, Μπάτζιος, Σπίριακ, Μπρους, Γροντής (76’ Μπουτσάκης), Τσέλιος, Κουατένγκ, Μανουσάκης (58’ Ροβίθης), Έφορντ (61’ Μπαράτα).

Κέρκυρα (Λεωνίδας Βόκολος): Παγκράτης, Πιαστόπουλος, Παναγιωτίδης (77’ Γεωργακόπουλος Κ.Β.), Τσιμπούκας, Αγιώτης, Κρητικός, Βασιλούδης, Βουκελάτος, Γεωργακόπουλος Κ. Λ. (86’ Λεπενιώτης), Παυλής (70’ Αμαραντίδης), Μίσκου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x