Champions League

Η Σάλτσμπουργκ απέκλεισε τη Μακάμπι του Δώνη - Πρόκριση με τεσσάρα για την Μίντιλαντ

Σάλτσμπουργκ και Μίντιλαντ πήραν την πρόκριση στους ομίλους του Champions League.

Πανηγυρική πρόκριση στη φάση των ομίλων του Champions League για την Μίντιλαντ και τη Σάλτσμπουργκ με νίκες 4-1 επί της Σλάβια Πράγας και 3-1 κόντρα στη Μακάμπι, αντίστοιχα.

Στην Αυστρία η Σαλτσμπουργκ επικράτησε 3-1 της Μακάμπι Τελ Αβίβ σφραγίζοντας το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Οι Αυστριακοί άνοιξαν το σκορ στο 16ο λεπτό με τον Ντάκα. Η Μακάμπι ισοφάρισε στο 30ο λεπτό με τον Κάρζεφ δίνοντας ελπίδες στην ομάδα του Γιώργου Δώνη. Ωστόσο στις καθυστερήσεις του πρώτου 45λέπτου η Σάλτσμπουργκ πήρε και πάλι το προβάδισμα με εύστοχο πέναλτι του Σζομποσλάι το οποίο έδειξε ο διαιτητής μετά από χρήση του VAR κάτι που εκνεύρισε απίστευτα τον Δώνη ο οποίος διαμαρτυρήθηκε για την απόφαση του διαιτητή. Αποτέλεσμα των διαμαρτυριών του Έλληνα τεχνικού ήταν να δεχθεί κόκκινη κάρτα και να αποβληθεί.



Στο 68ο λεπτό ο Ντάκα έκανε το 3-1 για τους γηπεδούχους οι οποίοι πανηγύρισαν την πρόκριση με το τελικό αυτό σκορ.



Στο άλλο ματς η Σλάβια Πράγας ήρθε ακόμη πιο κοντά στην πρόκριση στα πρώτα λεπτά του αγώνα. Μόλις στο 3ο λεπτό ο Ολαγίνκα έκανε το 1-0 για την ομάδα της Τσεχίας. Ωστόσο η αντίδραση της Μίντιλαντ ήταν καταιγιστική. Στο 65ο λεπτό οι γηπεδούχοι ισοφάρισαν 1-1 με τον Καμπά. Η πρόκριση ήταν ακόμη στα χέρια της Σλάβιας μέχρι το ξέσπασμα των γηπεδούχων. Από το 83ο λεπτό μέχρι και το πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων οι παίκτες της Μίντιλαντ έστειλαν τρεις φορές τη μπάλα στα δίχτυα. (83’ Σκολζ, 88, Ονιέκα, 90+1 Ντρέιερ).

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x