Stoiximan Super League

Crash test τίτλου στο Φάληρο!

Comeback του Ολυμπιακού ή άλμα τίτλου για τον ΠΑΟΚ; Το ντέρμπι στο Καραϊσκάκη ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής, ενώ σήμερα θα διεξαχθούν άλλοι τρεις αγώνες σε Τρίπολη, Χανιά και Ριζούπολη.

Χαρακτήρα πρωταθλητή καλούνται να παρουσιάσουν ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ, οι οποίοι έρχονται αντιμέτωποι απόψε στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» για την 8η αγωνιστική της Σούπερ Λίγκας.

Οι Πειραιώτες επιθυμούν να φτάσουν τους 8 σερί τίτλους και να γράψουν άλλη μία χρυσή σελίδα στην ιστορία τους. Οι «ερυθρόλευκοι» μπορεί να ήθελαν όσο τίποτα να επιστρέψουν στο Champions League, αλλά το πρωτάθλημα και το Κύπελλο είναι πάντα ψηλά στη λίστα των στόχων τους.

Πρώτα από όλα στον Ολυμπιακό θέλουν να αφήσουν το συντομότερο δυνατόν τις κακές εμφανίσεις του προηγούμενου διαστήματος. Στη συνέχεια, να δώσουν απαντήσεις στον δεύτερο (μετά την ΑΕΚ) διεκδικητή του φετινού τίτλου και να δείξουν πως εκείνοι είναι το απόλυτο αφεντικό στην Ελλάδα. Τέλος, οι Πειραιώτες θέλουν το «τρίποντο» με το οποίο θα μειώσουν τη διαφορά από την κορυφή και να μπορέσουν εκείνοι να επιστρέψουν σε αυτή στις επόμενες αγωνιστικές. Διαβάστε εδώ περισσότερα

Μέχρι σήμερα ο «Δικέφαλος του Βορρά» παραμένει αήττητος, έχοντας κάποιες απώλειες σε παιχνίδια που υπό άλλες προϋποθέσεις θα μπορούσε να είχε κερδίσει, όπως αυτά με τον Λεβαδειακό (0-0), τον Απόλλωνα Σμύρνης (0-0) και την ΑΕΛ (1-1).

Η ομάδα του Λουτσέσκου είναι στην κορυφή της βαθμολογίας με 15 βαθμούς και με ένα… τρίποντο θα ξεφύγει σίγουρα στο +7 από τον Ολυμπιακό και αύριο θα κριθεί αν η διαφορά θα μεγαλώσει από την ΑΕΚ που είναι δεύτερη. Διαβάστε εδώ περισσότερα

Στα άλλα ματς της ημέρας, στις 4 το μεσημέρι ο Αστέρας Τρίπολης υποδέχεται στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης» τον Πανιώνιο και στις 18:15 θα γίνουν οι αγώνες Απόλλων Σμύρνης-Ξάνθη και Πλατανιάς-ΑΕΛ.

Το πρόγραμμα της 8ης αγωνιστικής

Σάββατο, 21-10

Λεβαδειακός – ΠΑΣ Γιάννινα 1-1
Κέρκυρα – Παναιτωλικός 1-0
Λαμία – Παναθηναϊκός 1-1

Κυριακή, 22-10

Αστέρας Τρίπολης – Πανιώνιος (16:00)
Απόλλων Σμύρνης – Ξάνθη (18:15)
Πλατανιάς – Λάρισα (18:15)
Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ (20:30)

Δευτέρα, 23-10

ΑΕΚ – Ατρόμητος (19:30)

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x