Europa Conference League

Μάντζιος: «Σήμερα δείξαμε ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας στο πρώτο παιχνίδι»

Απογοητευμένος, αλλά περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του παρά τον αποκλεισμό από την Αστάνα, εμφανίστηκε μετά το τέλος του αγώνα ο Άκης Μάντζιος.

Εμφανώς απογοητευμένος από τον τρόπο που ήρθε ο αποκλεισμός από τη συνέχεια του Conference League κόντρα στην Αστάνα, εμφανίστηκε ο Άκης Μάντζιος μετά το τέλος του αγώνα.

Ο προπονητής του Άρη, δήλωσε περήφανος για την προσπάθεια των παικτών του, τονίζοντας πως ουσιαστικά οι Θεσσαλονικείς αδίκησαν τους εαυτούς τους στο πρώτο παιχνίδι και στην ήττα 2-0 στο Καζακστάν.

Αναλυτικά τα όσα ανέφερε ο Άκης Μάντζιος:

«Είμαι περήφανος για την ομάδα και τους ποδοσφαιριστές μας. Σήμερα δείξαμε ότι αδικήσαμε τον εαυτό μας στο πρώτο παιχνίδι και την ήττα στο Καζακστάν. Απόψε μπήκαμε δυνατά στο παιχνίδι, είχαμε αρκετές φάσεις για να κάνουμε και τρίτο και τέταρτο γκολ. Δεχθήκαμε όμως το γκολ στο τελευταίο λεπτό και αποκλειστήκαμε. Υπάρχει μεγάλη απογοήτευση. Μπορούσαμε να προχωρήσουμε στον επόμενο γύρο, όμως δείξαμε ότι είμαστε μεγάλη ομάδα.

Από θέμα τακτικής, το παιχνίδι πήγε όπως το είχαμε σχεδιάσει. Μη ξεχνάμε πως η Αστάνα είχε περισσότερα παιχνίδια στα πόδια της, ενώ εμάς ήταν το δεύτερο επίσημο ματς. Δουλέψαμε πολύ καλά. Μπορούσαμε να πετύχουμε και τρίτο γκολ, είχαμε πολλές ευκαιρίες με τους Μάνο, Μαντσίνι. Ήμασταν κυρίαρχοι του παιχνιδιού δυστυχώς όμως δεν κάναμε το 3-0 για να πάρουμε την πρόκριση».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x