Europa Conference League

«Σφαλιάρα» στον ΑΠΟΕΛ από την Τζουργκάρντεν και τώρα… τρέχει - Αποβλήθηκε ο Κρέσπο

«Ναυάγιο» του ΑΠΟΕΛ στη Σουηδία. Η κυπριακή ομάδα ηττήθηκε με 3-0 και τώρα ψάχνει ένα… θαύμα για συνεχίσει στην Ευρώπη.

«Χαστούκι» για τον ΑΠΟΕΛ στη Σουηδία. Η Τζουργκάρντεν επικράτησε 3-0 των Κυπρίων και έγινε το μεγάλο φαβορί για πρόκριση στους ομίλους του Europa Conference League, με τους Κύπριους να ψάχνουν μια μεγάλη υπέρβαση για να γυρίσουν το… χαρτί. Με δέκα ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι δύο ομάδες.

Οι «γαλαζοκίτρινοι» βρέθηκαν από νωρίς σε δύσκολη θέση, καθώς δέχθηκαν το 1-0 μόλις στο 9’, όταν Νταουσβίλι έχασε την μπάλα και ο Έντβαρτσεν είδε εκτός εστίας τον Μπέλετς και τον εκτέλεσε σχεδόν από το κέντρο. Η μοναδική ευκαιρία του ΑΠΟΕΛ σημειώθηκε στο 43’ με τον Εφραίμ να αγγίζει το γκολ με εκτέλεση κόρνερ.

Ο Έκνταλ σκόραρε στο 53’ με κεφαλιά από σέντρα του Φιντέλ, με τους παίκτες του ΑΠΟΕΛ να φωνάζουν για οφσάιντ. Ο Γουίκεμ σκόραρε στο 62’ για το 3-0 με εκτός περιοχής σουτ. Στο 70’ ο Σούλερ άφησε με δέκα τους γηπεδούχους, καθώς δέχθηκε με δέκα τους γηπεδούχους, ενώ στις καθυστερήσεις αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη ο Κρέσπο, καθώς σταμάτησε τον Μπάντα στην αντεπίθεση. Βασικός ήταν ο Ισπανός στόπερ, ενώ ο Βιγιαφάνιες στο 46'.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x