Europa Conference League

Ο... κλασικός τρόπος της Βελέζ και τα τρομερά αήττητα σερί

Το 2-1 επί της ΑΕΚ αποτέλεσε την τρίτη φετινή ανατροπή της Βελέζ, που παρότι έπαιξε σε άλλη έδρα, συνέχισε τα απίθανα σερί της.

Όταν είδαμε την ΑΕΚ να προηγείται στο εκτός έδρας ματς με τη Βελέζ Μόσταρ το μυαλό πήγε σε ένα θετικό αποτέλεσμα όμως με δεδομένα τα φετινά πεπραγμένα, η ανατροπή που ακολούθησε δεν ήταν και τόσο απροσδόκητη.

Βλέπετε, οι Βόσνιοι είχαν πριν την αναμέτρηση 2/2 στο φετινό Europa Conference League κόντρα στην Κολερέιν, σε ματς καρμπόν με το χθεσινό: Οι Βορειοϊρλανδοί προηγήθηκαν δύο φορές όμως εντέλει έχασαν και στους δύο αγώνες με το ίδιο σκορ, 2-1!

Στο μεταξύ, δεν γίνεται να περάσει απαρατήρητο το γεγονός ότι ακόμη κι αν δεν παίζει στη φυσική της έδρα, η Βελέζ τρέχει δύο τρομερά αήττητα σερί ως γηπεδούχος.

Κατ’ αρχάς, δεν έχει ηττηθεί ποτέ σε εντός έδρας αναμέτρηση στην Ευρώπη, έχοντας 13 νίκες και τρεις ισοπαλίες για Κύπελλο UEFA, Κύπελλο Κυπελλούχων και εσχάτως, Europa Conference League.

Εκτός αυτού, η ομάδα του Φέτζα Ντούντιτς δεν έχει χάσει εντός έδρας από τον προηγούμενο Νοέμβριο, μετρώντας εννέα νίκες και τέσσερις ισοπαλίες από τις 28/11/20 και μετά...

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x