Europa Conference League

Τα υπο-γκρουπ για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη στο Conference League

Η UEFA περιόρισε τους υποψηφίους αντιπάλους για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη στον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League.

Λίγο μετά τις 10:00 και εν όψει της κλήρωσης για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League (15:00), η UEFA περιόρισε τους υποψηφίους αντιπάλους για ΠΑΟΚ, ΑΕΚ και Άρη.

Ο ΠΑΟΚ, που συμμετέχει απευθείας στον τρίτο προκριματικό, θα αντιμετωπίσει την Τραμπζονσπόρ (Τουρκία) ή κάποιον από τους νικητές των ζευγαριών Ντουντελάνζ (Λουξεμβούργο)-Μποχέμιανς (Ιρλανδία), Αμπερντίν (Σκωτία)-Χέκεν (Σουηδία) και Ζαλγκίρις Κάουνας (Λιθουανία)-Νιου Σέιντς (Ουαλία).

Η ΑΕΚ, που θα πρέπει να περάσει πρώτα το εμπόδιο της Βελέζ στον δεύτερο προκριματικό, θα συναντήσει στον τρίτο την Κόλος Κοβαλίβκα (Ουκρανία) ή κάποιον από τους νικητές των ζευγαριών Έλφσμποργκ (Σουηδία)-Μιλσάμι (Μολδαβία), Ουίπεστ (Ουγγαρία)-Βαντούζ (Λιχτενστάιν) και Ολίμπια Λιουμπλιάνα (Σλοβενία)-Μπιρκίρκαρα (Μάλτα).

Ο Άρης, εφόσον αποκλείσει την Αστάνα στον δεύτερο προκριματικό, θα αντιμετωπίσει στον τρίτο έναν από τους νικητές των ζευγαριών Σότσι (Ρωσία)-Κέσλα (Αζερμπαϊτζάν), Κουόπιο (Φινλανδία)-Βόρσκλα Πολτάβα (Ουκρανία), Πετροκούμπ Χιντσέστι (Μολδαβία)-Σίβασπορ (Τουρκία) και Αραράτ Γερεβάν (Αρμενία)-Σλασκ Βρότσλαβ (Πολωνία).

Από εκεί και πέρα, αν οι τρεις ελληνικές ομάδες φτάσουν στα playoffs του Europa Conference League, τότε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ θα είναι στους ισχυρούς και ο Άρης στους ανίσχυρους βάσει του ranking που έχουν.

Οι πρώτες αγώνες του γ’ προκριματικού γύρου είναι προγραμματισμένοι στις 5 Αυγούστου, ενώ οι ρεβάνς θα πραγματοποιηθούν στις 12 Αυγούστου. Η κλήρωση για τα πλέι οφ της νεοσύστατης διοργάνωσης είναι προγραμματισμένη στις 2 Αυγούστου, ενώ τα ματς θα πραγματοποιηθούν στις 19 και 26 Αυγούστου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x