Europa Conference League

Τσορμπατζόγλου: «Δεν έχει συνέλθει από το σοκ ο ΠΑΟΚ, κρίνει την πρωτιά η Δανία»

Ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου τόνισε μέσω του bwinΣΠΟΡ FM ότι ο ΠΑΟΚ δεν υποτιμά το Europa Conference League, ενώ κατέγραψε τα… απόνερα του Βόλου και τις σκέψεις του Λουτσέσκου για την 11άδα με Κοπεγχάγη.

Προσηλωμένος στο ματς με την Κοπεγχάγη, παρά το σοκ από την ισοπαλία με τον Βόλο είναι ο ΠΑΟΚ, όπως μετέφερε στον «αέρα» του bwinΣΠΟΡ FM 94,6 ο Δημήτρης Τσορμπατζόγλου.

«Υπάρχει ένα σοκ καταγεγραμμένο, με όσους έχω μιλήσει δεν έχουν συνέλθει. Δεν υπάρχει εξήγηση τι έφταιξε και γύρισε το ματς. Χθες ο προπονητής επέλεξε να μην πει τίποτα, για ψυχολογικούς λόγους. Νομίζω ότι το φετινό πρωτάθλημα δεν θα κριθεί στα ντέρμπι ΠΑΟΚ-Ολυμπιακού. Το ματς με την Κοπεγχάγη κρίνει την πρωτιά, αν το χάσει την ξεχνάει. Κανείς δεν υποτιμάει την Ευρώπη και όλοι τονίζουν ότι πρέπει να περάσει η ομάδα», είπε μεταξύ άλλων.

Ο ρεπόρτερ του σταθμού τόνισε ότι επιστρέφει σίγουρα ο Σίντκλεϊ στον «δικέφαλο του Βορρά» αλλά δεν παίζει ο Ροντρίγκο που δεν έχει δηλωθεί στην Ευρώπη, ενώ για την Κυριακή υπάρχει μια μικρή πιθανότητα για Κρέσπο, που ίσως μπει σήμερα στην αποστολή για Δανία.

Ενώ, ερωτηθείς για την 11άδα, ο Τσορμπατζόγλου επισήμανε ότι ο Λουτσέσκου θα ξεκινήσει τον Μιτρίτσα στην Δανία, με τον Μπίσεσβαρ να μένει στον πάγκο και πως το μεγάλο ζήτημα είναι στα μπακ, δεξί και κεντρικό.

Ακούστε εδώ το ηχητικό:


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x