Europa Conference League

Τζέγκο: «Θέλουμε γρήγορο γκολ – Πιστεύουμε στην πρόκριση»

Για τη ρεβάνς με την Αστάνα αναφέρθηκε ο χαφ του Άρη, Τζέιμς Τζέγκο, ο οποίος ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του χρειάζεται ένα γρήγορο γκολ.

Ο χαφ του Άρη, Τζέιμς Τζέγκο, μίλησε για τη ρεβάνς με την Αστάνα και τόνισε ότι η ομάδα του χρειάζεται το γρήγορο γκολ για να πιέσει ακόμα περισσότερο τους Καζάκους.

Επίσης, ξεκαθάρισε ότι οι «κίτρινοι» πιστεύουν στην πρόκριση και είναι σημαντικό που επιστρέφει ο κόσμος στο γήπεδο.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη συνέντευξη Τύπου:
- Για τη ρεβάνς με την Αστάνα:
«Θέλουμε γρήγορο γκολ, να βάλουμε την Αστάνα στα σχοινιά με τον κόσμο μας για την πρόκριση. Είναι ένα πολύ μεγάλο παιχνίδι για εμάς. Το περιμένουμε πως και πως, πιστεύουμε στην πρόκριση και μπορούμε να το γυρίσουμε. Επιστρέφει και ο κόσμος μας στο γήπεδο και μαζί με αυτούς μπορούμε να τα καταφέρουμε».

- Για την κατάσταση που βρίσκεται: «Νιώθω καλά, εδώ και καιρό προπονούμαι κανονικά με την ομάδα. Είμαι έτοιμος για να βοηθήσω την ομάδα και ο καθένας πρέπει να δώσει τα πάντα για την πρόκριση».

- Για τον τρόπο που θα αγωνιστεί η Αστάνα: «Ξέρουμε ότι η Αστάνα θα παίξει αμυντικά, αλλά έχουμε αντιμετωπίσει πολλές κλειστές άμυνες στην έδρα μας και τα έχουμε καταφέρει. Το σημαντικό είναι να επιβάλουμε το παιχνίδι μας, να βάλουμε ένα γρήγορο γκολ και με τη βοήθεια του κόσμου μας να βάλουμε την Αστάνα στα σκοινιά και να την πιέσουμε».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x