Europa League

Φουλ της ανατροπής και πρόκριση για Μίλαν και Λιλ

Σπουδαίες νίκες με ανατροπές πέτυχαν Μίλαν και Λιλ, εις βάρος των Σέλτικ (4-2) του Βασίλη Μπάρκα και Σπάρτα Πράγας (2-1) αντίστοιχα.

Τα… χρειάστηκαν, αλλά τελικά τα κατάφεραν Μίλαν και Λιλ κόντρα σε Σέλτικ και Σπάρτα Πράγας αντίστοιχα και εξασφάλισαν την πρόκρισή τους στη φάση των «32» του Europa League.

Οι «ροσονέρι» επικράτησαν 4-2 της Σέλτικ του Βασίλη Μπάρκα που ήταν ο βασικός κίπερ των Σκωτσέζων αν και έμειναν πίσω στο σκορ με 0-2, ενώ στο ίδιο… έργο, οι Γάλλοι επιβλήθηκαν 2-1 των Τσέχων.

Τα αποτελέσματα της 5ης αγωνιστικής

Μίλαν-Σέλτικ 4-2

Λιλ-Σπάρτα Πράγας 2-1

8ος ΟΜΙΛΟΣ

1.Λιλ 11 (12-5)
2.Μίλαν 10 (11-7)
3.Σπάρτα Πράγας 6 (10-11)
4.Σέλτικ 1 (7-17)

Η επόμενη αγωνιστική (10/12):

Σέλτικ-Λιλ
Σπάρτα Πράγας-Μίλαν

Μίλαν-Σέλτικ 4-2

«Κοιμισμένη» μπήκε στον αγωνιστικό χώρο η Μίλαν και ως εκ τούτου η Σέλτικ που δεν είχε τίποτα να χάσει, αφού ο αποκλεισμός είχε οριστικοποιηθεί από την προηγούμενη αγωνιστική, δεν βρήκε ένα γκολ, αλλά δύο. Αρχικά, στο 7’ ο Ρόγκιτς άνοιξε το σκορ από τραγικό λάθος στην άμυνα και στο 14’ ο Εντουάρ με πλασέ μέσα από την περιοχή διαμόρφωσε και το 2-0. Οι παίκτες του Στέφανο Πιόλι αφυπνίστηκαν και με τον Τσαλχάνογλου στο 24’ (απ’ ευθείας εκτέλεση φάουλ) και Καστιγέχο στο 26’ κάτάφεραν πάρα πολύ γρήγορα να φτάσουν στο 2-2. Στο δεύτερο μέρος οι Μιλανέζοι έφτασαν στην ανατροπή του σκορ, με το εξαιρετικό τέρμα του Χάουγκε στο 50’ και τον Μπραχίμ Ντίαζ να διαμορφώνει το τελικό 4-2.


Λιλ-Σπάρτα Πράγας 2-1

Όλη η ιστορία του αγώνα στο Λιλ συνέβη στο δεύτερο ημίχρονο, έπειτα από ένα «φτωχό» πρώτο μέρος που έληξε φυσιολογικά στο 0-0. Όλα άρχισαν όταν στο 64’ ο Τσελούστκα αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, αφήνοντας τους φιλοξενούμενους με 10 παίκτες, αλλά ο Κρέιτσι στο 71’ κατάφερε να κάνει το 0-1 για τους Τσέχους. Όπως ήταν αναμενόμενο οι «λιλουά» μετέφεραν όλη την πίεση στην αντίπαλη περιοχή και με πρωταγωνιστή τον Μπουράκ Γιλμάζ που πέτυχε δύο γκολ (80’, 84’) έφτασε στην ανατροπή για το τελικό 2-1, που σήμανε και την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x