podcasts

Golaso podcast: Η Νάπολι θέλει το πρωτάθλημα για τον «Ντιεγκίτο» της

Ο θάνατος του Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχει δώσει έξτρα κίνητρο στους Ναπολιτάνους για να φτάσουν στην κατάκτηση του τρίτου πρωταθλήματος της ιστορίας τους.

Νάπολι και Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα έχουν μια ιδιαίτερη σχέση. Η συμπλήρωση ενός χρόνου από τον θάνατο του σπουδαίου Αργεντινού έχει φέρει κατήφεια στον φτωχό ιταλικό νότο και σε όλη την πόλη.

Το γήπεδο άλλαξε όνομα, ενώ έξω από το «Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα», πλέον, θα τοποθετηθεί και ένα άγαλμα του «Ντιεγκίτο». Η Νάπολι δείχνει ικανή να χτυπήσει το πρωτάθλημα, η αύρα του Μαραντόνα αιωρείται και λειτουργεί σαν μπουστάρισμα για την ομάδα.

Τι έχει αλλάξει στη Νάπολι και είναι τόσο ανταγωνιστική; Μπορεί να αντέξει στην πίεση ως το φινάλε; Ποιοι ποδοσφαιριστές του υπάρχοντος ρόστερ συνδέονται με τον Μαραντόνα; Ποιες οι ομοιότητες της φετινής ομάδας με αυτή της σεζόν 1986-87; Γιατί δεν γεμίζει το γήπεδο με κόσμο παρότι οι «παρτενοπέι» πάνε για την κούπα;

Όλες οι απαντήσεις στο Golaso podcast που έχει… αύρα από τον σπουδαίο Μαραντόνα και στέκεται στη Νάπολι του Σπαλέτι που δείχνει έτοιμη να σηκώσει το τρίτο «σκουντέτο» της ιστορίας της.
Παρουσιάζει ο Γιώργος Τσανάκας.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x