Γενικά

Golaso podcast: Ο Γκουαρδιόλα έφτιαξε στον Κανσέλο τον ποδοσφαιριστή του μέλλοντος!

O Ζοαό Κανσέλο είναι ο ποδοσφαιριστής που εναρμονίζει πάνω στο χορτάρι την οξυδέρκεια, την ποιότητα και την τακτική. Γιατί σε μια ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα ένας φουλ-μπακ είναι ο πρωταγωνιστής.

Το ποδόσφαιρο αλλάζει, εξελίσσεται. Ο Πεπ Γκουαρδιόλα έχει σημαντική συμβολή σε αυτό, όντας ένας... επιστήμονας του ποδοσφαίρου. Του αρέσει να πρωτοτυπεί, να βελτιώνει το άθλημα και να βελτιώνεται και ο ίδιος μέσα από αυτό, βάζοντας την ίδια ώρα «γρίφους» στους αντίπαλους προπονητές.

Στη Σίτι, έχει βρει τον ποδοσφαιριστή που εμφανίζει στο χορτάρι όλα τα «θέλω» του. Ο Ζοάο Κανσέλο, περί ου ο λόγος, εναρμονίζει μέσα στο γήπεδο την οξυδέρκεια, την ποιότητα και την τακτική. Είναι τα μάτια, το μυαλό, ο ίδιος ο προπονητής Πεπ με ποδοσφαιρικά παπούτσια.

Ο Πορτογάλος είναι ο πιο all around ποδοσφαιριστής αυτή τη στιγμή στο ποδοσφαιρικό στερέωμα και ο απόλυτος πρωταγωνιστής, παρότι είναι εξ ορισμού φουλ-μπακ (σσ. ασχέτως αν αγωνίζεται και σε πολλές άλλες θέσεις). Ένας πολυθεσίτης, ένα εργαλείο, ένας ποδοσφαιριστής του... μέλλοντος μπορεί να πει κανείς.

Όλη η ανάλυση στο Golaso podcast, με τον Γιώργο Τσανάκα να παρουσιάζει.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

close menu
x