Stoiximan Super League

H… high-tech Λεωφόρος!

Τελείως διαφορετική εικόνα θα αποκτήσει η Λεωφόρος, σύμφωνα με την μελέτη που έχει κάνει Βρετανός πολιτικός μηχανικός και έχει προτείνει στον Γιάννη Αλαφούζο.

Τη δυνατότητα να μείνει μόνιμα ο Παναθηναϊκός στην ιστορική του έδρα δίνει στον Γιάννη Αλαφούζο η έγκριση της Περιφέρειας Αττικής για το κονδύλι ύψους 7 εκατ. ευρώ.

Εδώ και καιρό ο πρόεδρος του «τριφυλλιού» ήθελε να γίνουν έργα τα οποία θα εκσυγχρονίσουν τη Λεωφόρο και το γήπεδο να γίνει αντάξιο της ιστορίας της ομάδας.

Σύμφωνα με την «Πράσινη», εδώ και αρκετούς μήνες ένας Βρετανός πολιτικός μηχανικός, ο οποίος είναι ειδικός στις αναμορφώσεις γηπέδων είχε έρθει σε επαφή με τον Αλαφούζο, ο οποίος ενημερώθηκε για τις επεμβάσεις που μπορούν να γίνουν στο συγκεκριμένο γήπεδο.

Μάλιστα, είχε πάει και στον Βοτανικό και είχε προτείνει πως είναι καλύτερο για τον σύλλογο να αναμορφώσει την ιστορική του έδρα.

Επίσης, στα σχέδια υπάρχει αναφορά για αύξηση της υπάρχουσας χωρητικότητας του γηπέδου στις 20.000 θέσεις, με την κατασκευή δύο έξτρα εξεδρών, ως δεύτερο όροφο πάνω από τις υπάρχουσες.

Στην παρακάτω φωτογραφία μπορείτε να δείτε την πρώτη μακέτα της Λεωφόρου από τα σχέδια της ομάδας του συγκεκριμένου πολιτικού μηχανικού.

inner
Πηγή: Πράσινη

Όπως φαίνεται, θα προστεθεί ένα υπερσύγχρονο φωτιζόμενο πλέγμα, το οποίο θα «αγκαλιάσει» όλο το γήπεδο και θα το κάνει ξεχωριστό. Το κόστος υπολογίζεται στα 4 εκατ. ευρώ, αλλά θα είναι κάτι μοναδικό για τα ελληνικά δεδομένα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x