Στη δυστοκία της Εθνικής απέδωσε ο Τζον Φαν’ τ Σχιπ το 0-0 απέναντι στο Κόσοβο. Ο Ολλανδός τεχνικός δεν έδειξε να μετανιώνει για τους παίκτες που επέλεξε.

«Θα έκανα τις ίδιες επιλογές και αλλαγές. Πάντα είναι εύκολο να κάνεις κριτική κατόπιν εορτής. Τα παιδιά τα πήγαν καλά, δούλεψαν πολύ σκληρά κι έδωσαν τα πάντα. Στο πρώτο ημίχρονο δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες, αλλά χρειαζόμασταν το πρώτο γκολ. Το Κόσοβο δεν είναι κακή ομάδα. Λυπούμαστε που δεν αξιοποιήσαμε κάποιες ευκαιρίες στο πρώτο ημίχρονο, τους δώσαμε την ευκαιρία να μείνουν μέσα στο παιχνίδι και μείναμε στο 0-0», ανέφερε και πρόσθεσε:

«Δεν αρχίσαμε καλά το δεύτερο ημίχρονο. Δεν ήταν θέμα κόπωσης όμως. Πιστεύω πως περισσότερο έλειπε η συγκέντρωση. Μετά ανεβάσαμε την απόδοσή μας και να φτιάχνουμε ευκαιρίες. Στο τέλος φρεσκάραμε την σύνθεσή μας σε κάποιες θέσεις, αλλά δυστυχώς δεν βρήκαμε το γκολ».

Για το πώς σκοπεύει να αντιμετωπίσει τη δυστοκία της Εθνικής, είπε: «Είναι αλήθεια πως έχουμε πρόβλημα στο γκολ. Θα πρέπει να συνεχίσουμε με τον τρόπο που παίζουμε, γιατί δημιουργούμε ευκαιρίες. Όμως είναι δεδομένο πως πρέπει να γίνουμε πιο αποτελεσματικοί. Θα πρέπει να είμαστε πιο εύστοχοι, γιατί έτσι κρατάμε τους αντιπάλους στο παιχνίδι και πιστεύουν πως μπορούν να πάρουν αποτέλεσμα. Αυτό το πρόβλημα έχει δύο όψεις».

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube