Nations League

Νίκη κορυφής για Σκωτία, έσωσε το βαθμό το Ισραήλ

Με σπουδαία ανατροπή, η Σκωτία νίκησε μέσα στην Τσεχία 2-1 και ανέβηκε στην κορυφή του δεύτερου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του Nations League.

Η Σκωτία νίκησε μέσα στην Πράγα την Τσεχία 2-1 για τη δεύτερη αγωνιστική του δεύτερου ομίλου της δεύτερης κατηγορίας του Nations League και βρέθηκε στην κορυφή του γκρουπ, αφήνοντας στη δεύτερη θέση τους γηπεδούχους.

Στις καθυστερήσεις έσωσε το βαθμό με τη Σλοβακία το Ισραήλ με το 1-1 και «έκοψε» από τους φιλοξενούμενους την πρώτη τους νίκη.

Τσεχία-Σκωτία 1-2
Οι Τσέχοι μπήκαν δυνατά και προηγήθηκαν με τον Πέσεκ στο 12’ μετά την μπαλιά του Τεκλ. Οι Σκωτσέζοι βγήκαν στην επίθεση και απάντησαν με τον Ντικς στο 27’. Ο Πάλμερ έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο τελευταίος με σουτ έκανε το 1-1. Μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου, οι Τσέχοι έχασαν δύο ευκαιρίες για να προηγηθούν στο σκορ.

Στην επανάληψη, οι Βρετανοί μπήκαν πιο αποφασισμένοι, πίεσαν την εστία των Τσέχων και στο 52’ έκαναν το 1-2.Τότε, ο Μαλινόσκι ανέτρεψε μέσα στην περιοχή τον Ρόμπερτσον και το καταφανέστατο πέναλτι που δόθηκε, εκτέλεσε εύστοχα ο Κρίστι και έδωσε προβάδισμα στους «breavharts». Οι Τσέχοι έχασαν, τουλάχιστον, τρεις κλασικές ευκαιρίες για να ισοφαρίσουν, όμως δεν τα κατάφεραν.

Ισραήλ-Σλοβακία 1-1
Στο 14’, ο Μπέρο έκανε τη σέντρα μέσα στην περιοχή και ο Ντιούρις πετάχτηκε από πίσω και έκανε το 0-1. Όμως, στο 91’ ο Κοέν έδωσε στον Ελμκιες και ο τελευταίος έδωσε το βαθμό στους γηπεδούχους.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x