Nations League

Πεντάρα οι Βέλγοι - Κόλλησε η Αγγλία

Το εντυπωσιακό Βέλγιο σκόρπισε 5-1 την Ισλανδία και πέρασε στην κορυφή του 2ου ομίλου της πρώτης κατηγορίας, αφού η Αγγλία την ίδια ώρα άφηνε δύο βαθμούς κόντρα στη Δανία εκτός έδρας.

Παρά το γεγονός πως έμεινε πίσω στο σκορ η ομάδα των «κόκκινων διαβόλων» ήταν καταιγιστική απέναντι στην Ισλανδία και επικράτησε 5-1, με τον Μπατσουαγί να σημειώνει δύο γκολ, ενώ από ένα είχαν ακόμα οι Βίτσελ, Μέρτενς και Ντοκού. Σε αυτό το ματς ο Όγκμουντουρ Κρίστινσον αγωνίστηκε σαν βασικός, αλλά δεν μπόρεσε να περιορίσει την ήττα.

Στο 11’ ο Φρίντγιονσον έβαλε μπροστά στο σκορ τους Ισλανδούς, όμως ακολούθησαν δύο γκολ, ένα από τον Βίτσελ που νίκησε τον Ισλανδό πορτιέρε, ενώ στο 17’ μετά από επέμβασή του σε σουτ του Βίτσελ, ήρθε και το 2-1 με τον Μπατσουαγί να σκοράρει. Ο Μέρτενς στο 50’ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-1, για να έρθει ένα δεύτερο προσωπικό γκολ από τον Μπατσουαγί στο 69’ για το 4-1, ενώ ο Ντοκού έκανε το 5-1 στο 80’.

Την ίδια ώρα η Αγγλία σε ένα ματς που οι Δανοί είχαν πιο πολλές φάσεις, έμειναν στη λευκή ισοπαλία με την κορυφαία τους ευκαιρία να έρχεται στο 4ο λεπτό των καθυστερήσεων, με τον Χάρι Κέιν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x