Nations League

Χατζηδιάκος: «Δείξαμε πως είμαστε ενωμένοι, μας σταμάτησε ο Ομπλακ»

Στις επεμβάσεις του Γιαν Ομπλακ στο δεύτερο ημίχρονο στάθηκε ο Παντελής Χατζηδιάκος μετά το 0-0 της Εθνικής με τη Σλοβενία και την αποτυχία ανόδου στη δεύτερη κατηγορία του Nations League.

Ο αμυντικός της Βίλεμ τόνισε πως τα έδωσαν όλα και πως και οι Σλοβένοι διαθέτουν παίκτες με ποιότητα και δεν πρέπει να τους υποτιμούμε και θεωρεί πως, ως νέα ομάδα, χρειάζονται δουλειά στη συνέχεια για να βελτιωθούν και να είναι έτοιμοι τον Μάρτιο για τα προκριματικά του Μουντιάλ.

Αναλυτικά: «Δείξαμε σε όλο τον κόσμο πόσο ενωμένη ομάδα είμαστε. Δουλέψαμε ο ένας για τον άλλον. Έχουν κι εκείνοι κάποιους εξαιρετικούς παίκτες, πέσαμε πάνω στον Όμπλακ, είναι ένας από τους κορυφαίους τερματοφύλακες στον κόσμο, τα δώσαμε όλα, αλλά, δυστυχώς, δεν τα καταφέραμε».

Πρόσθεσε πως: «Είμαστε μια νέα ομάδα, θα συνεχίσουμε τη δουλειά μας, βελτιωνόμαστε σε κάθε παιχνίδι. Έρχονται σημαντικά παιχνίδια τον Μάρτιο, εκεί πρέπει να συγκεντρωθούμε. Να βελτιωθούμε και να δείξουμε μια καλύτερη Εθνική. Πάντα πρέπει να παίζεις με τη νίκη. Το κάναμε, αλλά είμαστε ακόμα λίγο άτυχοι. Θα το βελτιώσουμε όλοι σαν ομάδα με σκληρή δουλειά».

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x