Ιταλία

Ολοκληρώθηκε του Βέρντε στη Σπέτσια

Σύμφωνα με τον έγκυρο Ιταλό δημοσιογράφο, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, υπήρξε απόλυτη συμφωνία μεταξύ ΑΕΚ και Σπέτσια και ο Ντανιέλε Βέρντε επιστρέφει στην πατρίδα του. Επιβεβαιώνεται και από την Ένωση.

Οριστική πρέπει να θεωρείται η μεταγραφή του Ντανιέλε Βέρντε στην Σπέτσια.

Όπως αναφέρει ο έγκυρος Ιταλός δημοσιογράφος, Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, υπήρξε απόλυτη συμφωνία σε όλους τους όρους μεταξύ της ΑΕΚ και της Σπέτσια και ο Ντανιέλε Βέρντε ετοιμάζει βαλίτσες για την πατρίδα του. Κάτι που επιβεβαιώνουν και οι κιτρινόμαυροι.

Οι δύο ομάδες έφτασαν σε συμφωνία για δανεισμό του ποδοσφαιριστή και υποχρεωτική οψιόν αγοράς του στο τέλος της σεζόν. Η ΑΕΚ βάζει αρχικά αυτή τη στιγμή στα ταμεία της το ποσό των 500 χιλ. ευρώ, ξεφορτώνεται το συμβόλαιο του Ιταλού εξτρέμ και την ίδια ώρα θα λάβει άλλες 600 χιλ. ευρώ στο τέλος της χρονιάς εφόσον η Σπέτσια παραμείνει στην κατηγορία.

Όσον αφορά το ποσοστό μεταπώλησης ύψους 30% που διατηρεί η Ρόμα, δεν θα λάβει κάποιο ποσό με βάσει την φόρμουλα που βρήκε η ΑΕΚ για την επιστροφή του Βέρντε στην Ιταλία.

Ο Βέρντε θα πετάξει αύριο για την πατρίδα του, με την ΑΕΚ και τη Σπέτσια να βρίσκονται αυτή τη στιγμή σε διαδικασία ανταλλαγής εγγράφων.



Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x