Γερμανία

Νόιερ για Άλισον: «Κάθε τερματοφύλακας ονειρεύεται να βάλει το νικητήριο γκολ»

Ο Μάνουελ Νόιερ αποκάλυψε πως ήρθε σε επικοινωνία με τον Άλισον δίνοντάς του συγχαρητήρια για το απίστευτο τέρμα του κόντρα στη Γουέστ Μπρομ.

Η Λίβερπουλ τα... είδε όλα στο χθεσινό παιχνίδι με τη Γουέστ Μπρομ, ωστόσο κατάφερε και πήρε τη νίκη στην εκπνοή του ματς (1-2) διατηρώντας ζωντανές τις ελπίδες της για έξοδο στο Champions League.

Απόλυτος πρωταγωνιστής των «reds» δεν ήταν άλλος από τον Άλισον Μπέκερ, με τον 28χρονο τερματοφύλακα να πετυχαίνει το γκολ της ανατροπής στην τελευταία φάση του αγώνα με μια απίστευτη κεφαλιά που θα ζήλευαν πολλοί επιθετικοί.

Τέρμα με το οποίο μάλιστα έγραψε ιστορία, αφού έγινε ο πρώτος κίπερ της Λίβερπουλ που σημειώνει γκολ σε επίπεδο Premier League.

Αρκετοί ήταν αυτοί που έσπευσαν να τον συγχαρούν, μεταξύ τον οποίον και ο Μάνουελ Νόιερ, ο οποίος με δηλώσεις του στο «The Athletic» ανέφερε πως κάθε τερματοφύλακας ονειρεύεται μια τέτοια στιγμή, να πετυχαίνει το νικητήριο γκολ της ομάδας του.

«Τον συνεχάρη και ανταλλάξαμε μερικά μηνύματα. Κάθε τερματοφύλακας ονειρεύεται να σκοράρει το νικητήριο γκολ. Απίστευτο πραγματικά. Τι καταπληκτική κεφαλιά! Είμαι τόσο ευχαριστημένος για αυτόν. Είναι ένας πολύ καλός τύπος και εύκολο να τον συμπαθήσεις. Του αξίζει αυτή η στιγμή», ανέφερε χαρακτηριστικά ο 35χρονος τερματοφύλακας της Μπάγερν Μονάχου.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x