Αγγλία

«Μπαίνει σε καραντίνα και δεν παίζει με Γουότφορντ ο Τσιμίκας μόλις γυρίσει από Ελλάδα»

Ο Κώστας Τσιμίκας μόλις επιστρέψει από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική, είναι πιθανό να μην μπορεί να ενισχύσει την Λίβερπουλ κόντρα στη Γουότφορντ εξαιτίας των μέτρων κατά του covid-19.

Δύσκολη έως απίθανη θεωρείται η συμμετοχή του Κώστα Τσιμίκα στο προσεχές ματς της Λίβερπουλ με την Γουότφορντ στην Premier League, αφού σύμφωνα με την «Liverpool Echo», ο Έλληνας αμυντικός θα πρέπει μόλις επιστρέψει στην Αγγλία από τις υποχρεώσεις του με την Εθνική μας ομάδα, να μπει σε καραντίνα.

Αυτό αναμένεται να συμβεί διότι η «γαλανόλευκη» θα ταξιδέψει σε Γεωργία (9/10) και Σουηδία (12/10) για τα προκριματικά του Μουντιάλ 2022, με την πρώτη να βρίσκεται στην κόκκινη λίστα της Μεγάλης Βρετανίας. Ανοικτό βέβαια είναι το... παράθυρο για τους εμβολιασμένους ποδοσφαιριστές, όμως ακόμα δεν υπάρχει κάποια εξέλιξη.

Κάτι παρόμοιο θα συμβεί και με τους Μανέ, Άλισον, Φαμπίνιο, οι οποίοι επίσης έχουν υποχρεώσεις σε «κόκκινες» χώρες με τις εθνικές τους, ενώ αν και οι «κόκκινοι» ζήτησαν αλλαγή ώρας από την Γουότφορντ για το ματς, οι «σφήκες» αρνήθηκαν.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x