Στο στόχαστρο της Μπενφίκα είναι ο Ρούμπεν Σεμέδο, όπως έχει γίνει γνωστό το τελευταίο διάστημα, σύμφωνα με δημοσιεύματα από τον Τύπο της Πορτογαλίας, που εμφανίζουν τον παίκτη πολύ κοντά σε συμφωνία με τους «αετούς».

Ο κεντρικός αμυντικός του Ολυμπιακού εμφανίζεται να μην είναι αρνητικός στο ενδεχόμενο να επιστρέψει στην πατρίδα του, όμως οι «ερυθρόλευκοι» δεν σκοπεύουν να τον παραχωρήσουν αν δεν ικανοποιηθούν στο οικονομικό κομμάτι, ενώ ο Πορτογάλος είναι και στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.

Νέο, σημερινό δημοσίευμα της πορτογαλικής Record, αναφέρει ότι ο Σεμέδο αποτελεί μακρινή υπόθεση για την Μπενφίκα, η οποία, όπως αναφέρει, θέλει όντως να ενισχυθεί με έναν κεντρικό αμυντικό, όμως εξετάζει άλλες περιπτώσεις.

«Η μεταγραφή του Ρούμπεν Σεμέδο απέχει πολύ από το να είναι προτεραιότητα για την Μπενφίκα, η οποία ενδιαφέρεται να αποκτήσει ένα κεντρικό αμυντικό, αλλά ο παίκτης του Ολυμπιακού δεν βρίσκεται στην κορυφή της λίστας πιθανών ενισχύσεων. Αν και αναφέρεται, υπάρχουν άλλες περιπτώσεις που ενδιαφέρουν», αναφέρει το δημοσίευμα.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube