Stoiximan Super League

Record: «Περιμένει το τεστ του κορωνοϊού για να ταξιδέψει ο Σεμέδο»

Άλλο πορτογαλικό ΜΜΕ υποστηρίζει ότι ο Σεμέδο έχει αποφασίσει να ταξιδέψει στην Πορτογαλία και να πάρει μεταγραφή στην Μπενφίκα και μάλιστα το συντομότερο δυνατό.

Την πίστη ότι ο Σεμέδο είναι έτοιμος να ταξιδέψει στην Πορτογαλία για να υπογράψει στην Μπενφίκα εκφράζει στο σημερινό της φύλλο η Record. Σύμφωνα με όσα αναφέρει το σχετικό ρεπορτάζ ο άσος του Ολυμπιακού περιμένει το αποτέλεσμα του τεστ κορωνοϊού για να μπορέσει να ταξιδέψει στην χώρα της Ιβηρικής.

Ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός θυμίζουμε ότι κοστολογείται περισσότερα από δέκα εκατομμύρια ευρώ την στιγμή που η Μπενφίκα προσφέρει στην ελληνική ομάδα επτά. Φυσικά και θα πρέπει να ικανοποιηθεί ο Ολυμπιακός για να πάρει το ΟΚ για να ταξιδέψει στην πατρίδα του και να προχωρήσει τη διαδικασία της μεταγραφής.

Άλλο πορτογαλικό ΜΜΕ υποστηρίζει ότι ο Σεμέδο έχει αποφασίσει να ταξιδέψει στην Πορτογαλία και να πάρει μεταγραφή στην Μπενφίκα και μάλιστα το συντομότερο δυνατό για να μπορέσει να παίξει κατά του ΠΑΟΚ στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x