Στην τελική ευθεία για να καταλήξει στον τρόπο με τον οποίο θα διεξαχθεί το πρωτάθλημα της περιόδου 2019-20, μπαίνει η Super League, η οποία θυμίζουμε πως την επόμενη σεζόν θα αριθμεί 14 ομάδες.

Ειδικότερα, την Τετάρτη (8/5) θα συνεδριάσει η επιτροπή που έχει συσταθεί και αποτελείται από τους Ολυμπιακό, Παναθηναϊκό, ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Ατρόμητο και Αστέρα Τρίπολης, και θα βάλει στο τραπέζι τα μοντέλα τα οποία έχουν ήδη προταθεί. Ανάμεσα σε αυτά, υπάρχουν προτάσεις για πλέι οφ και πλέι άουτ, για «ενδιάμεσο» γύρο, για τρίτο γύρο και διάφορα άλλα.

Τα μοντέλα στα οποία θα καταλήξουν ως τα καλύτερα, θα τα συζητήσουν σε επόμενο Δ.Σ. της λίγκας που θα γίνει οπωσδήποτε μέσα στον Μάιο, ώστε ο συνεταιρισμός να λάβει την οριστική του απόφαση και το θέμα –που ήδη έχει καθυστερήσει υπερβολικά- να κλείσει.

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος της Super League, Μηνάς Λυσάνδρου θα βρίσκεται από σήμερα στην Μαδρίτη, όπου αύριο πραγματοποιείται η σύσκεψη των ευρωπαϊκών λιγκών με θέματα την διοργάνωση των ευρωπαϊκών πρωταθλημάτων, την συνεργασία με την UEFA κ.α.

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube