Stoiximan Super League

Η ταυτότητα της 1ης αγωνιστικής των playoffs

Η 1η αγωνιστική των playoffs της Super League ολοκληρώθηκε και το sport-fm.gr παρουσιάζει την ταυτότητά της, μέσα από επτά διαφορετικές κατηγορίες!

Η 1η αγωνιστική των playoffs της Super League ολοκληρώθηκε και το sport-fm.gr παρουσιάζει την ταυτότητά της.

Έχουμε 7 κατηγορίες: Το πρόσωπο, η στιγμή, η φωτογραφία, η διαιτητική απόφαση, η απογοήτευση, η ευκαιρία, η απόκρουση.

Καθίστε, λοιπόν, αναπαυτικά και διαβάστε υπεύθυνα!

Το πρόσωπο


Δεν θέλει και ρώτημα. Ο Νίκος Παπαδόπουλος. Ο τερματοφύλακας του Αστέρα Τρίπολης πέτυχε ένα… σεντερφορίσιο γκολ στο φινάλε του ματς με τον Παναθηναϊκό και έδωσε έναν πολύτιμο βαθμό (2-2) στους Αρκάδες. Βέβαια, δεν είναι μόνο για αυτόν τον λόγο πρόσωπο της αγωνιστικής. Ο πανηγυρισμός του, οι δηλώσεις του μετά το παιχνίδι και το... ροντέο στα αποδυτήρια με τον Διούδη, είναι και αυτοί λόγοι.


Η στιγμή


Πριν τη... στιγμή του γκολ από τον Παπαδόπουλο, υπάρχει η στιγμή της αγωνιστικής. Είναι η αδυναμία του Παναθηναϊκού και ενώ έχει προωθηθεί ο γκολκίπερ του Αστέρα, να βγάλει αντεπίθεση με κενή εστία και να «καθαρίσει» τη νίκη. Οι «πράσινοι» χάνουν την μπάλα, κάνουν φάουλ, από το οποίο προέρχεται το γκολ.

Η φωτογραφία


Πριν την έναρξη του ντέρμπι των «δικεφάλων» ψεκάζεται με αντισηπτικό η μπάλα. Να δούμε πότε... δεν θα ξαναδούμε αυτή την εικόνα!


Η διαιτητική απόφαση


Ο Δανός διαιτητής Γιάκομπ Κέλετ, στο 41' της αναμέτρησης του Ολυμπιακού με τον Άρη, αποφάσισε -και χωρίς δεύτερη σκέψη- να δώσει απευθείας κόκκινη κάρτα στον Λαλά. Αυστηρή απόφαση αν μη τι άλλο...


Η απογοήτευση


Δεν ήταν το πρώτο του «κακό» παιχνίδι, στην Τούμπα, ωστόσο, ο Μανόλο Χιμένεθ ήταν απογοητευτικός σε όλα του. Στον τρόπο με τον οποίο «κατέβασε» την ΑΕΚ, στις αλλαγές του, ακόμη και στις δηλώσεις του μετά την ήττα από τον ΠΑΟΚ...


Η ευκαιρία


Στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου ο Μαντσίνι έφυγε από αριστερά, πέρασε στο σπριντ τον Μπα, βρέθηκε απέναντι από τον Σα, πλάσαρε με το δεξί, αλλά... το 'χασε! Για την ακρίβεια, ο Σα κάνει σπουδαία απόκρουση, ωστόσο, όπως και να έχει, είναι η ευκαιρία της αγωνιστικής. Αν έμπαινε σε αυτό το σημείο το γκολ -τέσσερα λεπτά μετά την αποβολή του Λαλά- για το 1-1, ίσως βλέπαμε άλλο ματς στο δεύτερο ημίχρονο του Ολυμπιακός-Άρης.


Η απόκρουση


Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε την... έκπληξη, δίνοντας γάντια βασικού στον Πασχαλάκη και αυτός τον δικαίωσε! Δύο εντυπωσιακές αποκρούσεις έκανε ο γκολκίπερ του ΠΑΟΚ στο δεύτερο 45λεπτο, κρατώντας το προβάδισμα της ομάδας του. Η πρώτη, δε, στο σουτ του Καρίμ, απίθανη!

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x