Γενικά

Ανατροπή στην ESL: Η UEFA κέρδισε δικαστήριο και υπάρχει κίνδυνος τιμωρίας των «ανταρτών»

Δικαστήριο της Μαδρίτης δικαίωσε την UEFA στην υπόθεση με τη European Super League και πλέον είναι ορατό το ενδεχόμενο τιμωρίας των Μπαρτσελόνα, Ρεάλ και Γιουβέντους.

Δικαίωση για την UEFA στη διαμάχη με την European Super League. Δικαστήριο της Μαδρίτης δικαίωσε την ευρωπαϊκή ομοσπονδία και… άρει την απαγόρευση που της είχε επιβληθεί προ μηνών από άλλο δικαστήριο.

Κάπως έτσι, η UEFA μπορεί πλέον να τιμωρήσει τους τρεις «αντάρτες» δηλαδή τις Ρεάλ Μαδρίτης, Μπαρτσελόνα και Γιουβέντους για τις κινήσεις τους, αλλά και για το γεγονός πως διατηρούν «ζωντανή» την ιδέα της δημιουργίας της European Super League.

«Μεγάλη εξέλιξη στην υπόθεση της Super League. Ένας νέος δικαστής στο δικαστήριο της Μαδρίτης άρει την απαγόρευση που είχε επιβληθεί στην UEFA από τον προκάτοχό του, πράγμα που σημαίνει ότι η UEFA, αν εξακολουθεί να το θέλει, μπορεί να τιμωρήσει τη Ρεάλ, τη Μπάρτσα και τη Γιούβε για την απόπειρα, με τα λόγια του προέδρου της UEFA, "να καταστρέψουν την ιστορία"», αναφέρει το σχετικό τιτίβισμα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x