Stoiximan Super League

Αβραάμ: «Όνειρο η επιστροφή στον Ολυμπιακό. Θα δώσω τα πάντα για την ομάδα» (video)

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό για να κλείσει σε αυτόν την καριέρα του μίλησε ο Αβράαμ Παπαδόπουλος στην κάμερα του Ολυμπιακός TV.

Για την επιστροφή του στον Ολυμπιακό για να κλείσει σε αυτόν την καριέρα του μίλησε ο Αβράαμ Παπαδόπουλος στην κάμερα του Ολυμπιακός TV.

Παραδέχθηκε ότι πρόκειται για ένα όνειρο που έγινε πραγματικότητα και υποσχέθηκε να δώσει και πάλι τα πάντα για την ομάδα, όπως και στην πρώτη του θητεία.

«Είμαι πάρα πολύ χαρούμενος που επιστρέφω στο σπίτι μου. Για μένα ο Ολυμπιακός είναι κάτι παραπάνω από μία ποδοσφαιρική ομάδα. Θέλω να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο για την υποδοχή του. Είμαι πολύ υπερήφανος που θα φορέσω ξανά την φανέλα του Ολυμπιακού και θα κλείσω σε αυτόν την καριέρα μου. Ήταν ένα όνειρα για εμένα αυτό. Και όπως έκανα και την προηγούμενη φορά, αυτό θα κάνω και τώρα: θα δώσω τα πάντα για την ομάδα», τόνισε και συνέχισε:

«Είμαι χαρούμενος που βλέπω και πάλι γνώριμα πρόσωπα. Πρόσωπα που έχουμε περάσει πάρα πολλά μαζί. Ανυπομονώ να μπω και πάλι στο γήπεδο, να φορέσω την φανέλα και αυτό που θέλω να κάνω και εγώ αλλά και τα άλλα παιδιά είναι να πετύχουμε τους στόχους μας, γιατί αυτή η ομάδα έχει συνηθίσει να είναι στην κορυφή», κατέληξε.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x