Europa League

Γκολ, θέαμα και προβάδισμα για Ρέιντζερς

Σε ένα εντυπωσιακό ματς, η Ρέιντζερς νίκησε την Αντβέρπ 4-3 στην Αμβέρσα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «32» του Europa League και βρίσκεται κοντά στους «16».

Η Ρέιντζερς νίκησε με το εντυπωσιακό 4-3 την Αντβέρπ στην Αμβέρσα στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα για τους «32» του Europa League και πήρε ένα σαφές προβάδισμα για την πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης, ενόψει της ρεβάνς της επόμενης εβδομάδας στο «Αιμπροξ Παρκ».

Το ματς είχε πολλές διακυμάνσεις και ανατροπές, με το τελικό αποτέλεσμα να διαμορφώνεται στο 89’ με το εύστοχο χτύπημα πέναλτι του Μπάρισιτς.

Οι δύο ομάδες ξεκίνησαν επιθετικά και δημιούργησαν φάσεις μπροστά στις δύο εστίες για να σκοράρουν. Όμως, ένα λάθος της άμυνας των Βέλγων έφερε το 0-1 με το πλασέ του Αρίμπο στο 33’ μετά την πάσα του Μορέλος. Οι δύο ομάδες δεν κατάφεραν να δημιουργήσουν ευκαιρίες στη συνέχεια, όμως στο 45’ από κόρνερ του Ραφαέλοφ, ο Αβενάτι με πλασαριστή κεφαλιά έκανε το 1-1. Στο 45’ +7’, ο Ντέιβις ανέτρεψε τον Ραφαέλοφ στην περιοχή, δόθηκε πέναλτι και ο τελευταίος ευστόχησε και έκανε το 2-1.

Με την έναρξη της επανάληψης, η Ρέιντζερς μπήκε πιο δυνατά και χωρίς να απειλήσει, κέρδισε πέναλτι στο 59’ σε ανατροπή του Μορέλος από τον Ντε Λερτ και ο Μπάρισιτς ευστόχησε και ισοφάρισε σε 2-2. Η Αντβέρπ αντεπιτέθηκε και στο 67’ το εκπληκτικό σουτ του Χόνγκλα έξω από την περιοχή έκανε το 3-2. Στο 83’, ο Κεντ συνδυάστηκε με τον Μορέλος και με καταπληκτική προσπάθεια και σουτ ισοφάρισε σε 3-3.

Στο 89’,ο Σεκ έκανε χέρι μέσα στην περιοχή, αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και το πέναλτι που δόθηκε, το μετέτρεψε σε γκολ ο Μπάρισιτς για το 3-4. Στο 94’, το δυνατό σουτ του Μιγιόσι έξω από την περιοχή, έστειλε την μπάλα στο αριστερό δοκάρι του ΜακΓκρέγκορ.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

Σχετικά βίντεο

close menu
x