Stoiximan Super League

Έρχονται και άλλες αλλαγές στην ΑΕΚ

Την απόφαση να αλλάξει τα πάντα στα Σπάτα φαίνεται πως έχει λάβει ο Δημήτρης Μελισσανίδης, ύστερα από την αποχώρηση των Καρέρα και Ίβιτς.

Την απόφαση να αλλάξει πλήρως την λειτουργία της ΑΕΚ έχει λάβει ο Δημήτρης Μελισσανίδης.

Μέσα σε δύο μέρες, ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» έδιωξε τους Καρέρα και Ίβιτς και έφερε στις θέσεις τους τον Χιμένεθ και τον Κονέ, οι οποίοι θα αναλάβουν να τρέξουν την επόμενη μέρα στην ομάδα.

Ο Ισπανός προπονητής και ο νέος τεχνικός διευθυντής θα αναλάβουν επίσημα τα καθήκοντά τους την Κυριακή, όταν και θα επιστρέψουν για προπονήσεις οι ποδοσφαιριστές ενόψει και του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πληροφορίες αναφέρουν πως ο κ. Μελισσανίδης ετοιμάζει αλλαγές σε πολλά επίπεδα στο οργανόγραμμα και το ποδοσφαιρικό τμήμα της ΑΕΚ. Ουσιαστικά για την καθημερινότητα της ομάδας.

Χθες ακούστηκε ότι θα υπάρξουν και άλλες αποχωρήσεις στον «Δικέφαλο», με πιθανότερο εκείνο του Βασίλη Δημητριάδη. Ωστόσο, η συγκεκριμένη φημολογία διαψεύστηκε επίσημα από την ΠΑΕ.

Ο Μελισσανίδης σκοπεύει να στηρίξει ένα νέο – φρέσκο πρότζεκτ για την ΑΕΚ και ποντάρει πολλά στον Κονέ, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε Γαλλία, Ιταλία, Ισπανία και Αυστραλία.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x