Η ομάδα ξεκίνησε όπως έπρεπε τις υποχρεώσεις της στο πρωτάθλημα.

Ο κόσμος συνεχίζει -ακόμα και σήμερα- να σχηματίζει ουρές για να βρεθεί δίπλα της. Και το όνειρό του όμως για την κατασκευή του νέου «σπιτιού» της ΑΕΚ στη Νέα Φιλαδέλφεια αρχίζει κι αυτό να δρομολογείται.

Από τη Δευτέρα κιόλας, λοιπόν, το επόμενο σημαντικό βήμα -αυτό της παρουσίασης του ολοκληρωμένου πλάνου στον Δήμο- δρομολογήθηκε από τον Δημήτρη Μελισσανίδη.

Παρουσία του αρχιτέκτονα Θανάση Κυρατσού και του Δημήτρη Ανδριόπουλου (εκ μέρους της «Dimand SA») ο διοικητικός ηγέτης της «Ένωσης» υποδέχθηκε στα γραφεία της AEGEAN τη Δήμαρχο Νέας Φιλαδέλφειας Έφη Γαϊτανά και τέσσερις αντιδημάρχους (Καραβίας, Παπανικολάου, Παΐδας, Χατζηδάκη).

Αφού τους ενημέρωσε λοιπόν για τις διαδικασίες που πρέπει ν’ ακολουθηθούν ώστε να προχωρήσει η σύμπραξη με την τοπική αυτοδιοίκηση, τους έκανε μια πρώτη επίδειξη των σχεδίων. Και κατόπιν ρυθμίστηκαν οι τελευταίες λεπτομέρειες για την επίσημη παρουσίασή τους στο Δημαρχείο, που θα πραγματοποιηθεί στις 2 Οκτωβρίου (στις 19:00) και αναμένεται να βάλει στην τελική ευθεία το έργο.

Επιμέλεια: Γιώργος Μαραθιανός

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.