Η ΑΕΚ έχει αποδείξει πολλάκις πως είναι μεγάλη ομάδα χωρίς αυτό να πηγάζει μόνο από τους τίτλους και την ιστορία της. Σε μια ακόμη αξιέπαινη κίνηση ανθρωπιάς, η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ πριν λίγους μήνες απέστειλε αθλητικό υλικό σε χωριά προσφύγων στο Μπουρούντι της Αφρικής, ανταποκρινόμενη στο αίτημα της «Συμβολής».

inner

Πρόκειται για ομάδα ανθρώπων που δημιουργήθηκε με σκοπό να συμβάλλει στην εκπαίδευση των παιδιών της Αφρικανικής Ηπείρου, το 60% και πλέον ποσοστό των οποίων είναι αναλφάβητα επειδή οι γονείς τους αδυνατούν να τους προσφέρουν εκπαίδευση.

inner

«Κάθε παιδί σε όλα τα μέρη του κόσμου έχει δικαίωμα στην εκπαίδευση, την παιδεία, τον αθλητισμό γι αυτό και η ΠΑΕ ΑΕΚ προσέφερε τις κιτρινόμαυρες εμφανίσεις ντύνοντας τα παιδιά δύο ομάδων που έζησαν πολύ όμορφες στιγμές χαράς έστω και για λίγες ώρες», αναφέρει η ΑΕΚ στην ανακοίνωσή της, ενώ επισυνάπτει την ευχαριστήρια επιστολή που έλαβε από το Ελληνικό Ορθόδοξο Πατριαρχείο των Αφρικανικών Χωρών.

inner

Μπορείτε να ενισχύσετε οικονομικά την προσπάθειά της «ΣΥΜΒΟΛΗΣ» στην Εκπαίδευση παιδιών της Αφρικής καταθέτοντας χρήματα στον παρακάτω λογαριασμό.

Αριθ. λογαριασμού: 6498-040030-077 (Τράπεζα Πειραιώς)
IBAN: GR07 0171 4980 0064 9804 0030 077

ON DEMAND: Όλα τα ρεπορτάζ στο επίσημο κανάλι του ΣΠΟΡ FM στο youtube
TAGS: A.E.K.