Stoiximan Super League

«Ζυγίζει» Μπράγκα και Παναθηναϊκό ο Καρέρα

Τις πιθανότητες πρόκρισης στο Europa League καλείται να εξαντλήσει η ΑΕΚ, έχοντας στο μυαλό και το προσεχές ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Μονόδρομο αποτελεί η νίκη για την ΑΕΚ στο αυριανό παιχνίδι με την Μπράγκα στο ΟΑΚΑ για την 5η αγωνιστική του Europa League. Ωστόσο, στην «Ένωση» έχουν μπροστά τους και το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, το οποίο έχει ιδιαίτερη βαρύτητα για τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος.

Ο Μάσιμο Καρέρα φαίνεται πως σκέφτεται αρκετά πράγματα όσον αφορά αυτά τα δύο παιχνίδια για τα πρόσωπα που θα επιλέξει στην αναμέτρηση με τους Πορτογάλους.

Το μόνο σίγουρο αυτή τη στιγμή είναι πως ο «Δικέφαλος» θα παίξει ξανά με 4-2-3-1, χρησιμοποιώντας νέα πρόσωπα σε σχέση με τον αγώνα στην Τρίπολη.

Φανέλα βασικού διεκδικούν οι Μπακάκης, Χνιντ, Σβάρνας, Σιμόες, Γαλανόπουλος, Μαχαίρας και Ολιβέιρα. Δεν αποκλείεται, επίσης, ο Λιβάι Γκαρσία να μπει για πρώτη φορά στην αποστολή μετά τον σοβαρό τραυματισμό του με φόντο και τον αγώνα με τον Παανθηναϊκό.

Ο Ιταλός έχει δύο πράγματα στο μυαλό του: από τη μία το σημαντικό ντέρμπι με το «τριφύλλι» και από την άλλη να μην την πατήσει με την Μπράγκα, όπως συνέβη με τη Ζόρια, και να υπάρξουν νέα θέματα στην ομάδα.

Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x