Stoiximan Super League

ΑΕΚ με τακτική και... Βάργκας (WEB TV)

Καλή κυκλοφορία και ουσιαστικό πρέσινγκ περιελάμβανε το μενού των παικτών του Δέλλα το απόγευμα της Δευτέρας. Με μίνι τουρνουά έκλεισε το πρόγραμμα, με τον Βάργκας να πετυχαίνει το χρυσό γκολ.

Ολοκληρώθηκε η απογευματινή προπόνηση της ΑΕΚ την Δευτέρα. Με τους Σοϊλέδη και Κορδέρο να συμμετέχουν και πάλι κανονικά, οι «κιτρινόμαυροι» επέστρεψαν σε φουλ ρυθμούς έπειτα από το πρωινό πρόγραμμα αποκατάστασης.

Ο τεχνικός της ΑΕΚ για ακόμη μία μέρα έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στην κυκλοφορία της μπάλας αλλά και στο πρέσινγκ, που δουλεύει πολύ και στα φιλικά, σε μικρό χώρο. «Όταν έχουμε την μπάλα κάνουμε συνεχώς κίνηση, όταν τη χάνουμε πρεσάρουμε αμέσως. Ένα δευτερόλεπτο μπορεί να κάνει τη διαφορά. Μπορεί να δώσει στον αντίπαλο το χρόνο για να οργανωθεί και να κάνει κάτι που δεν θέλουμε, όπως μία μεγάλη μπαλιά. Πρέπει η μετάβασή μας από την επίθεση στην άμυνα να είναι άμεση», επισήμανε ο Τραϊανός Δέλλας στους ποδοσφαιριστές του.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με ένα μίνι-τουρνουά. Νικητές αναδείχτηκαν οι «κόκκινοι» , που πήραν τον τελικό με τους «άσπρους», χάρη σε γκολ του Βάργκας.



Μπλε: Κολοβέτσιος, Τζανετόπουλος, Βασιλαντωνόπουλος, Σιμόες, Πεταυράκης
Άσπροι: Σοιλέδης, Άρθο, Λαμπρόπουλος, Γκάλο, Γιόχανσον
Κίτρινoι: Κορδέρο, Ζόριτς, Κρισάντους, Γροντής, Μπαρμπόσα
Κόκκινοι: Τζεμπούρ, Βάργκας, Ανάκογλου, Πλατέλλας, Αραβίδης


Το πρόγραμμα διήρκεσε περισσότερο από μία ώρα και σαράντα λεπτά, με το μεγαλύτερο μέρος της προπόνησης να συνοδεύεται υπό καταρρακτώδη βροχή.


Ακολουθήστε τον bwinΣΠΟΡ FM 94.6 στο Google News για να μαθαίνετε πρώτοι τα τελευταία νέα από την Ελλάδα και τον κόσμο.

TAGS:

Σχετικά βίντεο

close menu
x